Inter – Lazio Live Stream + Tips Coppa Italia 31/1. Semifinal i Coppa Italia står på spel ikväll när Inter och Lazio drabbar samman i torsdagens kvartsfinal 31 januari med matchstart klockan 21:00. Extra skoj är att vi kan både streama och spela på matchen live. Längre ner får du gärna ta del av vårt speltips inför drabbningen.

Inter – Lazio Live Stream

Streama och spela liveodds under matchen Inter – Lazio på UNIBET TV >>

Spela och titta på Inter – Lazio live stream i Coppa Italia i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus som innebär att du får 500 kronor extra av Unibet när du gör en insättning på endast 100 kr.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Registrera dig, sätt in 100 kronor och spela odds samt titta på Inter – Lazio live stream nu!

Speltips Inter – Lazio

Kvartsfinalens vinnare mellan Inter och Lazio idag får möta Ac Milan i semifinalen av Coppa Italia som i förrgår vann över Napoli med 2-0. I den andra semifinalen kommer Fiorentina och Atalanta mötas.

I ligaspelet ligger Inter trea medan Lazio befinner sig på en åttonde plats i Serie A. Bägge kommer närmast ifrån varsin ligaförlust och senast lagen möttes i höstas vann Inter på bortaplan med 3-0.

Tipset går till Inter som vinnare ikväll mot Lazio vars segerodds för tillfället ligger på 2.12 hos Unibet.

Dagens fotboll 31/1

Streama och spela på dessa matcher live hos Bet365 och Unibet TV.

21:00 Inter – Lazio (Coppa Italia)
21:30 Girona – Real Madrid (Copa del Rey)

SHL Speltips 31/1: Linköping – Skellefteå