Speltips Luleå – Djurgården SHL 2/2: Hockeyvänner, det är lördag! Fantastiskt många hockeymatcher finns på lördagens spelschema den 2 februari som sträcker sig från tidig lördageftermiddag ända till söndagsmorgonen med ett litet uppehåll under dagens sista timmar och söndagsdygnets första timme. Spelmässigt kommer vi ge oss in i leken under ett flertal hockeymatcher med spel via liveodds-marknaderna men när vi nu ska delge er vårt bästa speltips inför lördagsmatcherna väljer vi här att lira ett odds på toppmötet i SHL mellan tabelltvåan Luleå och serieledarna Djurgården.

Speltips Luleå – Djurgården

Luleå har i detta viktiga toppmöte mot Djurgården favör av spel på hemmais. Frågan är dock om det är sådan favör egentligen eftersom Luleå har förlorat sina tre senaste matcher inför hemmapubliken på Coop Norrbotten Arena. Och det är verkligen så att Luleå får kämpa rejält för sina poäng just nu. De två vinsterna man tagit på de senaste fem matcherna har klarats av först i förlängningarna.

Djurgården är nu uppe i tre raka vinster även om de två senaste inte vunnits med särskilt stor målmarginal. Både hemma mot Färjestad och borta mot Timrå har man vunnit med uddamålet. Vi räknar med att det inte heller kommer bli särskilt stor målmarginal mellan Luleå och Djurgården vem som nu än vinner? Kanske står det oavgjort vid full tid?

SHL tipset 2/2: Under 5.5 mål i matchen under ordinarie tid. Odds 1.49 @ NordicBet >> och Betsson >>.

Hockey Lördag 2/2

Hockeyschemat är som sagt mer än välfyllt denna lördag 2/2. Matchspel och massor av andra spelmarknader finns tillgängliga förstås men bäst av alla är att livebetting utbudet är enormt inför dagens hockeykamper!

SVERIGE: SHL

15:15 Brynäs – Malmö
15:15 Färjestad – Mora
15:15 Örebro – Timrå
18:00 HV 71 – Frölunda
18:00 Luleå – Djurgården
18:00 Skellefteå – Linköping
18:00 Växjö – Rögle

SVERIGE: HockeyAllsvenskan

15:15 AIK – Björklöven
18:00 BIK Karlskoga – Vita Hästen
18:00 Tingsryd – Södertälje

USA: NHL

19:00 Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers
20:00 Montreal Canadiens – New Jersey Devils
Inatt…
01:00 Columbus Blue Jackets – St. Louis Blues
01:00 Florida Panthers – Vegas Golden Knights
01:00 New York Islanders – Los Angeles Kings
01:00 Ottawa Senators – Detroit Red Wings
01:00 Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins
01:00 Winnipeg Jets – Anaheim Ducks
02:00 Minnesota Wild – Chicago Blackhawks
02:00 Nashville Predators – Dallas Stars
02:00 New York Rangers – Tampa Bay Lightning
04:00 Colorado Avalanche – Vancouver Canucks
04:30 San Jose Sharks – Arizona Coyotes

Nya odds bonusar 2019

Från och med den 1 januari 2019 kan du som både gammal och ny medlem haffa nya välkomstbonusar hos alla spelbolagen vi staplat upp här nedanför. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan nu med en gång!

Leeds – Norwich Live Stream + Tips Championship 2/2