Chievo – AS Roma Live Stream plus ett speltips inför dagens enda Serie A match är inte fy skam en fredag (8/2) som denna att mysa till det med inför den stundande helgen. I övrigt väntar ikväll mer europeisk ligafotboll samt hockey från HockeyAllsvenskan och så nattens NHL.

Speltips Chievo – AS Roma

Chievo har det sannerligen tungt den här säsongen och ligger hjälplöst sist i Serie A. På tjugotvå ligaomgångar och av totalt sextiosex möjliga poäng har Chievo endast skrapat ihop tolv ynka poäng. Inte blir det mycket roligar för Chievo att de dessutom tvingas leva med tre poängs straffavdrag vilket innebär att de just nu står på totalt nio poäng.

AS Roma har spelat bra i ligan på sistone och hela tiden närmat sig flera av de sex bästa lagen. Att hamna just bland de sex bästa är de främsta målet för att få spela Europeisk cupfotboll nästa säsong och för tillfället ligger AS Roma sjua på samma poäng som sexan Atalanta och en poäng efter femman AC Milan som de förövrigt spelade oavgjort 1-1 mot tidigare i veckan.

Mot Chievo bör Robin Olsens AS Roma ta tre nya färska pinnar vilket spelas till oddset 1.61 @ NordicBet >>

Chievo – AS Roma Live Stream

Titta och spela på kopiösa mängder livestreamd sport dygnet runt! Vi vågar utlova många underhållande timmar hos NordicBet streaming, *Bet365 Livestreaming och Unibet TV som erbjuder alla sina kunder, med pengar på spelkontot, fri tillgång till deras respektive stora sport live streaming utbud! Har du inte redan öppnat konto hos någon av dem så kan du förutom sport live streaming även se fram emot en skön välkomstbonus att lira på odds med. Se och spela på Chievo – AS Roma live stream nu!

NordicBet: Dubbla din insättning upp till 2 500 kr och få 100 cashspinn utan omsättningskrav.

TILL NORDICBET >>

Unibet: Sätt in 100 kr på kundkontot och få 500 kr ytterligare att spela för. Spela för totalt 600 kr!

TILL UNIBET TV HÄR! >>>

Bet365: Sätt in 1 000 kr på kundkontot och få 1 000 kr i spelkrediter att spela för. Spela för totalt 2 000 kr!

TILL *BET365 HÄR! >>>

Fotboll Fredag 8/2

Alla fotbollsmatcherna ovan finns att streama live hos NordicBet >>Bet365 >> eller Unibet TV >>

20:30 Chievo – AS Roma (Serie A)
20:30 Mainz – Leverkusen (Bundesliga)
20:45 Dijon – Marseille (Ligue 1)
20:45 Aston Villa – Sheffield Utd (Championship)
21:00 Valladolid – Villarreal (La Liga)

Hockey Fredag 8/2

19:00 BIK Karlskoga – Oskarshamn (HockeyAllsvenskan)
19:00 Leksand – Almtuna (HockeyAllsvenskan)
19:00 Modo – Vita Hästen (HockeyAllsvenskan)
Inatt…
02:00 New York Rangers – Carolina Hurricanes (NHL)

Leksand – Almtuna Speltips 8/2: Form och hemmais avgör

*Om Bet365 Livestreaming

Så här säger till exempel bet365 själva om sitt sport-stream utbud:

*Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

WOW – Play and watch Chievo – AS Roma Live Stream NOW!