NHL Tipset Lördag 9/2: St. Louis Blues – Nashville Predators: Hockeyfantaster får utan tvivel sitt lystmäte denna lördag när hela lördagskvällen och lördagsnatten är sprängfylld med NHL hockey. Hela åtta NHL matcher spelas under kvällen den här lördagen vilket inte tillhör vanligheterna. Och strax efter midnatt fortsätter NHL hockeyn med ytterligare sex matcher. För den som vill värma upp med landskampshockey tidigare under lördagen får inte missa Finland – Tjeckien 12:00 och Sverige – Ryssland 15:30 i Beijer Hockey Games. Så håll tillgodo hockeyvänner och se till att njut av fartfylld hockey i världsklass!

Läs också om lördagens stora Madridderby: Atletico Madrid – Real Madrid Live Stream + Tips 9/2

NHL tipset lördag 9/2

Två formstarka hockeylag drabbar samman med varandra ikväll när St. Louis Blues välkomnar Nashville Predators till hockeyarenan Enterprise Center med 21 000 sittplatser till förfogande för både hemmafansen och de tillresta bortasupportrarna. Stämning på topp utlovas!

Svenska spelare i matchen

St. Louis Blues kommer till spel mot Predators med fyra raka segrar och har därmed avancerat upp på en femte plats i Central Division vilket innebär att man nu har en slutspelsplats i sin ägo. Alexander Steen och Oskar Sundqvist är lagets svenskar att hålla ögonen på.

Nashville Predators gästar St. Louis med fem vinster på sex matcher och är näst bäst totalt i Central Division, bara en poäng bakom ledande Winnipeg Jets. Här är några svenskar tongivande i truppen; Mattias Ekholm, Viktor Arvidsson, Calle Järnkrok och Filip Forsberg.

Hemma bra men borta bäst

Något vi slås av är att St. Louis Blues inte alls är särskilt överlägsna på hemmaisen utan snarare tvärtom, de har faktiskt förlorat oftare än vunnit inför hemmafansen. Nashville Predators är å sin sida näst bäst av alla femton lag i den västra konferensen i spel på bortais. Men anledning av detta finner vi ett stort spelvärde i att spela på bortaseger i mötet mellan St. Louis Blues och Nashville Predators.

NHL tipset: Nashville Predators vinner över St. Louis Blues. Bäst odds 2.60 för bortavinst finns i nuläget hos både NordicBet >> och Betsson >>.

NHL matchschema 9/2

19:00 Boston Bruins – Los Angeles Kings
19:00 Buffalo Sabres – Detroit Red Wings
19:00 New Jersey Devils – Minnesota Wild
19:00 New York Islanders – Colorado Avalanche
19:00 Philadelphia Flyers – Anaheim Ducks
20:00 Ottawa Senators – Winnipeg Jets
20:00 St. Louis Blues – Nashville Predators
22:00 Arizona Coyotes – Dallas Stars
Inatt…
01:00 Edmonton Oilers – San Jose Sharks
01:00 Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs
01:00 Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins
01:00 Washington Capitals – Florida Panthers
04:00 Vancouver Canucks – Calgary Flames
04:00 Vegas Golden Knights – Columbus Blue Jackets

Spela liveoods på NHL matcherna hos Unibet >>>