Mysfredagen är här! Och vi inleder helgfirandet med skönaste avkopplingen i form av fotboll från Premier League med matchen Southampton – Liverpool. Båda lagen har visat upp fin form där bägge två har pressen på sig att ta poäng. Så denna mysfredag blandas upp med en hel del spänning!

Spela odds på ett sätt som inte var tillåtet tidigare

Speltips Southampton – Liverpool

Liverpool ligger på andra plats i Premier League tabellen, en poäng efter ledande Manchester City, och behöver nog ta 3 poäng här för att titeldrömmen ska leva vidare. Southampton är på sextonde plats och har just nu 5 poäng till godo gentemot artonde-placerade Cardiff under nedflyttningsstrecket.

Southampton tänker säkerligen inte bli någon enkel munsbit att käka upp för Liverpool. I förrförra omgången vann Southampton mot ligatrean Tottenham med 2-1. Nu senast vann man borta mot Brighton med 0-1. Det blir något att bita i för gästande Liverpool som kommer behöva vara heltaggade och fokuserade på uppgiften för att ro hem 3 poäng ikväll. Men vi tror att Liverpool har vad som krävs för detta i och med att den fina formen inte visar någon tendens på att avta.

Speltipset: Liverpool vinner bortamatchen mot Southampton till bästa oddset 1.45 hos NordicBet och Betsson.

Fredagens fotboll 5/4

ENGLAND: Premier League

21:00 Southampton – Liverpool

FRANKRIKE: Ligue 1

20:45 Bordeaux – Marseille

SVERIGE: Superettan

19:00 GAIS – Öster

TYSKLAND: Bundesliga

20:30 Mainz – Freiburg

Spelbonusar:

Massor av nya spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens fotbollsmatcher.