Svårt utgångsläge väntar Manchester United i returen av Champions League kvartsfinalen mot FC Barcelona. Som om det inte räcker med att det är spel på självaste Camp Nou mot hemmastarka Barca utan man ska också hämta igen ett 1-0 underläge från första mötet. Dessutom är Manchester Uniteds frånvarolista med spelare längre än Barcas. United spelarna Bailly, Herrera, Shaw och Valencia missar alla den avgörande returmatchen.

Spela odds på ett sätt som inte var tillåtet tidigare

Champions League 16/4

21:00 FC Barcelona – Manchester United
21:00 Juventus – Ajax

Speltips Barcelona – Man United

Även om Manchester United gjorde en bragdmatch borta mot PSG i åttondelsreturen och vann med 1-3, vilket var ett resultat som precis krävdes och räckte till för avancemang eftersom PSG tidigare vunnit med 0-2 i Manchester, så vore det nästa löjligt heroiskt om Manchester skulle göra en liknande prestation såhär snabbt inpå den förra bragden. Att vinna mot Barcelona på Camp Nou med tillräcklig marginal idag känns alldeles för osannolikt för att det ens ska spelas på trots ett höjdarodds. Däremot tror vi United kan hålla Barca stången skapligt bra gällande målskörden i den här matchen.

Tipset: Totalt under 3.5 mål i matchen spelas till oddset 1.75 @ Betfair.

Tur-kallingar

Spela på Champions League

Lira på Champions League fotboll med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också liveodds-spel under matcherna i Champions League. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under matcherna.