Hualigen så spännande det här ska bli! Manchester City måste vända 0-1 underläget mot Tottenham i kvartsfinalreturen i Champions League denna lillördag 17 april. Till sin fördel har man dock favör av hemmaplan och dessutom en större skadefri spelartrupp att förfoga över. Ska Tottenham avancera till semifinalen krävs en kraftansträngning utöver det normala trots segern senast.

Tur-kallingar

Champions League 17/4

21:00 FC Porto – Liverpool
21:00 Manchester City – Tottenham

Speltips Manchester City – Tottenham

Tottenham sitter i förarsätet när Champions League mötet med Manchester City blåser igång under onsdagskvällen. Men en 1-0 ledning är förstås inte mycket att vinka på, särskilt inte när det är spel på Etihad Stadium i Manchester som gäller.

Sydkoreanen Heung-Min Son blev matchens enda målskytt i första kvartsfinalmötet mellan Tottenham och Manchester City. Ett mål som kom till i den 78:e matchminuten efter att ha blivit framspelad av dansken Christian Eriksen inför 60 044 åskådare på plats. Men det var Manchester City som var närmast ett mål tidigare i matchen. Sergio Aguero fick chansen att göra 0-1 på straff men en dåligt slagen sådan gjorde att målvakten relativt enkelt kunde rädda. Nu ikväll väntar säkert en massiv press från Citys sida vilket å andra sidan kan ge möjligheten till kontringar för Tottenham. Så för hårt framåt kan nog ändå inte City gå. Vi tror inte på någon målkavalkad i dagens match Manchester City – Tottenham.

Tipset: Totalt under 3.5 mål i matchen Manchester City – Tottenham. Odds 1.70 @ Betfair >>

Spela odds på ett sätt som inte var tillåtet tidigare

Spela på Champions League

Spela odds och liveodds på Champions League fotboll med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Kanske bäst av allt är att de erbjuder livebetting under matcherna i Champions League. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under fotbollsmatcherna.