Ajax eller Tottenham i årets Champions League final 2019? Ja det är frågan vem av Ajax och Tottenham som får möta Liverpool i Champions League finalen efter att kvällens returmatch i semifinalen är färdigspelad runt 23 tiden ikväll. Avspark i Ajax – Tottenham sker klockan 21:00 och matchen sänds på Viaplay och Viasat Sport Premium.

Lite om Liverpool och Barca

Vilken smällkaramell och urladdning vi bjöds på i gårdagens semifinalretur i Champions League mellan Liverpool och Barcelona. Liverpool gjorde en sådan där oförglömlig match som man sällan får uppleva men som alltid ger en lika häftig och upprymd känsla varje gång det sker. Det vill säga om man inte var Barca fan igår förstås. Den omöjliga uppgiften för Liverpool att hämta igen ett 0-3 underläge mot formstarka FC Barcelona, och med en Messi i storform, lyckades mot alla odds. 4-0 slutade mötet och Liverpool tog sig därmed till Champions League final på bekostnad av nästan finalklara FC Barcelona.

Speltips Ajax – Tottenham

Precis som Liverpool igår saknade sin viktigaste anfallare Mohamed Salah så saknar Tottenham sin största målskytt i Harry Kane mot Ajax idag. Men med tanke på gårdagens resultat där Liverpool vann med 4-0 mot Barca utan sin superstar så ska nog inte Ajax underskatta Tottenhams offensiva förmåga utan Kane på topp. Och det är bara ett 0-1 underläge för Tottenham att ta igen i en jämförelse med den matchen. Däremot har Ajax fördel av hemmaplan!

Att både Ajax och Tottenham ska lyckas göra mål ikväll ser vi som betydligt mer troligt än att så inte blir fallet. Speloddset på ett BLGM-spel ligger för närvarande på 1.59 hos ComeOn >> och Speedy >> vilket blir vår satsade peng på Champions League fotbollen ikväll.

Zlatan mål firas lillördagen med – Spela & Streama live!

Nattens fotboll MLS, USA

Alla matcherna i MLS kan du streama och spela live på hos Unibet >>.

01:00 Atlanta United – Toronto FC
01:30 Columbus Crew – Los Angeles Galaxy
02:00 Chicago Fire – New England Revolution
02:00 New York Red Bulls – Montreal Impact