Idag, fredag 10 maj, drar Ishockey-VM 2019 igång och Sverige – Tjeckien är en av dagens fyra inledande VM-matcher. Sverige får alltså bekänna färg direkt i VM-turneringen mot den alltid lika svåra motståndaren Tjeckien. SVT sänder Ishockey-VM 2019 men du kan också se på Sverige – Tjeckien live stream och resten av alla matcherna ifrån Hockey-VM hos antingen LeoVegas eller på Unibet TV.

Pengar måste dock finnas på spelbolagens spelkonton för att kunna streama matcherna i Hockey-VM .

Hockey VM Fredag 10 Maj

16:15: Finland – Kanada
16:15: Ryssland – Norge
20:15: USA – Slovakien
20:15: Tjeckien – Sverige

Speltips Sverige – Tjeckien

Sverige har till årets Hockey-VM fått ihop en ung och stjärnfylld spelartrupp med övervägande spelare från NHL. Tillsammans med Ryssland och Kanada är Sverige favoriter till VM-guldet. Skulle Sverige klara av bedriften att vinna Hockey-VM 2019 blir det i så fall den tredje mästerskapstiteln på raken.

Tjeckien har absolut heller inget dåligt lag som man ställer upp i VM med. Men vi tycker ändå inte att Tjeckien kommer upp i samma nivå av kvalitetsspelare som Sverige har till förfogande. Svensk seger blir vårt premiärspel i detta Hockey-VM.

VM-tipset 10/5: Sverige vinner över Tjeckien till oddset 1.73 @ LeoVegas.

Förra årets Sverige-succé

Se här en videosammanfattning från Sveriges väg till VM-guldet i förra årets Hockey VM 2018. Härliga minnen som vi hoppas få återuppleva ännu en gång inom kort!