Nordisk Hockey-VM kamp Norge – Sverige bjuds vi på denna veckans första dag måndag 13 maj. Matchen Norge – Sverige kan du streama och spela liveodds på hos Unibet med nedsläpp klockan 20:15.

Pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att tillgängliggöra live streaming tjänsten på sajten.

Norge – Sverige Live Stream

Sveriges match mot Norge samt alla övriga matcher ifrån Hockey-VM 2019 kan du se i direktsändning på SVT eller via live streaming på Unibet TV. Spelbolaget Unibet erbjuder gratis live stream i såväl mobilen, datorn och paddan vilken plats du än befinner dig på i Sveriges avlånga land. Passar utmärkt för dig som ägnar helgen till att exempelvis vara på resande fot, koppla av i sommarstugan, campa i husvagnen eller husbilen osv, eller rent av bara inte vill förstöra den övriga familjens tv-tittande.

Dessa matcher i Hockey-VM spelas idag 13/5:

16:15: USA – Finland
16:15: Ryssland – Tjeckien
20:15: Slovakien – Kanada
20:15: Norge – Sverige

TILL UNIBET TV HÄR! >>>

Speltips Norge – Sverige

Norge har ett stentufft spelschema i inledningen av detta Hockey-VM med matcher mot i tur och ordning Ryssland, Tjeckien, Sverige och Schweiz. De två förstnämnda är färdigspelade med idel norska förluster med 2-5 och 2-7. Nu väntar alltså match mot hockeybröderna från öster.

Sverige gjorde en plattmatch i premiären mot Tjeckien när förlustsiffrorna skrevs till 2-5. Igår blev det dock en solklar seger 8-0 mot Italien. Sverige har normalt inga problem med att vinna över Norge och det bör inte heller denna gång vara några konstigheter med att få till en svensk vinst. Här grunnar vi egentligen bara lite på med hur många måls marginal svenskarna vinner över norrmännen.

VM-tipset hockey 13/5: Handikappspel Sverige -3.5 till odds 1.86 @ Unibet