Hammarby – Östersund är tisdagskvällens bästa spelnöje anser vi på Svenskt Spel. Fyran mot sexan i Allsvenskan denna tisdag 14 maj blir en riktigt intressant match och får vi se en vinnare så går det laget up bland topp 3. Hammarby – Östersund har avspark klockan 19:00!

Läs: Allsvenskan Live Stream

Speltips Hammarby – Östersund14/5

Vi kör så det ryker när det gäller vårt förhandstips inför Hammarby – Östersund då vi direkt fastnade för vilket spel vi tippar på. Hammarby har vunnit tre och spelat en oavgjord på sina fyra hemmamatcher hittills denna säsong.

Östersund har på sina fyra matcher på bortaplan mäktat med att vinna en av dem vilket var1-0 vinsten mot AFC Eskilstuna. Visserligen också oavgjorda matcher mot AIK och Kalmar men mot superstarka hemmalaget Hammarby tror vi på noll införskaffade poäng för bortalaget på Tele2 Arena i Stockholm idag.

Tipset: Hammarby vinner över Östersund till oddset 1.63 @ Betsson >>.

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra kontanter på exempelvis dagens allsvenska fotbollsmatch Hammarby – Östersund.

Streama Hockey-VM 2019