Ishockey-VM schemat måndag 20 maj innehåller Sveriges match mot Lettland vilket blir en superviktig poäng- och måljakt. Sverige får troligtvis ingen lätt uppgift mot Lettland och Tre Kronor lär få kämpa hårt för att hämta in tre nya poäng och samtidigt bättra på målkvoten. Nedsläpp i matchen Sverige – Lettland sker klockan 16:15 i eftermiddag.

Streama Sverige – Schweiz Live

Befinner du dig på resande fot eller vill se på Hockey-VM utan att du har en tv i närheten? Ja då kan du snabbt och enkelt se på Sverige – Lettland och alla övriga VM-matcher via live stream i exempelvis din mobil eller laptop på både LeoVegas >> och Unibet >>.

Pengar måste dock finnas på spelkontot för att sport live streaming ska bli tillgängligt hos de bägge spelbolagen. Titta på Sverige – Lettland Live Stream från kl. 16:15 idag!

Hockey-VM Måndag 20 Maj

16:15 Frankrike – Storbritannien
16:15 Sverige – Lettland
20:15 Kanada – Danmark
20:15 Österrike – Italien

Speltips Sverige – Lettland

Sverige vann en riktig rysare i senaste VM-matchen mot Schweiz med 4-3. William Nylander frälste Sverige med ett mål och två assist och är VM’s poängkung såhär långt.

Lettland har inte gjort bort sig på något sätt hittills i Hockey-VM. Bara två vinster och tre inkasserade förluster visserligen men man har förlorat med låga förlustsiffror mot i tur och ordning Schweiz (1-3), Tjeckien (3-6) och Ryssland (1-3).

Det känns som om Sverige har fått bra fart under skridskorna nu jämfört med inledningsmatchen mot Tjeckien. Kan Sverige bara tagga till ordentligt idag och fokusera på sitt spel så bör Sverige vinna komfortabelt över Lettland. Men vi blir heller inte förvånade om Letterna gör ett eller annat mål också.

Hockey-VM tipset 20/5: Totalt över 5.5 mål i matchen Sverige – Lettland. Odds 1.92 @ Betsson och NordicBet.

Fotboll Måndag 20 Maj

Fotboll: Serie A

20:30 Lazio – Bologna

Läs: Serie A Live Stream

Fotboll: Allsvenskan

19:00 AIK – Falkenberg
19:00 IFK Göteborg – Hammarby
19:00 IFK Norrköping – Sundsvall
19:00 Östersund – Örebro

Läs: Allsvenskan Live Stream

Fotboll: Superettan

19:00 Brage – Syrianska FC
19:00 Brommapojkarna – Jönköping

Läs: Superettan Live Stream