Se på Sverige – Ryssland Live stream och rygga gärna vårt tips för dagen i Hockey-VM tisdag 21 maj 2019. Även stormötet Kanada – USA kanske lockar en del att streama och spela live på? Se dagens spelschema i Hockey-VM längre ner.

Streama Sverige – Ryssland Live

Är du iväg på tjänsteresa, semester, eller av någon annan anledning inte har en tv i närheten under ishockeymatcherna i Hockey-VM? Ja då kan du snabbt och enkelt se på Sverige – Ryssland och alla övriga VM-matcher via live stream i exempelvis din mobil eller laptop på både LeoVegas >> och Unibet >>.

Pengar måste dock finnas på spelkontot för att sport live streaming ska bli tillgängligt hos de bägge spelbolagen. Titta på Sverige – Ryssland Live Stream från kl. 20:15 idag!

Hockey-VM matcher 21/5

Härlig speldag i ishockey-VM har vi att se fram emot där fyra nordiska länder spelar match samt ett nordamerikanskt stormöte ska avgöras.

12:15 Finland – Tyskland
12:15 Tjeckien – Schweiz
16:15 Norge – Lettland
16:15 Slovakien – Danmark
20:15 Kanada – USA
20:15 Sverige – Ryssland

Speltips Sverige – Ryssland

Vi drog en lättnadens suck igår när Sverige tack vare ordentligt flyt tog hem alla tre poängen mot Lettland. Matchen slutade 5-4 efter stor dramatik i tredje perioden där matchen svängde rejält hela tiden och hade ingredienser som inte är vanliga annars. Men om detta får ni som inte såg gårdagens match och är nyfikna på dessa ingredienser läsa någon annanstans. Segern var hur som helst jätteviktig för att Sverige inte skulle riskera att åka ur Hockey-VM redan i gruppspelet.

Nu möter Sverige obesegrade Ryssland som endast släppt in totalt tre puckar bakom sig på sex matcher. En helt enastående prestation enligt oss! Då har man ändå mött lag som bland annat Tjeckien, Schweiz och Lettland. Ska våra svenska VM-hjältar besegra ryssarna så krävs något i hästväg. Nyckeln tror vi blir att Sverige framförallt tätar till bakåt betydligt bättre än vad man gjort hittills i turneringen.

Hockey-VM tipset 21/5: Totalt under 5.5 mål i matchen Sverige – Ryssland. Odds 1.82 @ Unibet>> och ComeOn>> samt Speedy>>.