Idag börjar Hockey-VM på riktigt allvar när nu kvartsfinalerna drar igång. Se på Sverige – Finland live stream och följ gärna vårt tips inför vinna-eller-försvinna mötet. Det här är kanske matchen som vi älskar mest av allt att få titta på. Herregud vilka hockeykamper i VM sammanhang Sverige och Finland haft genom åren, bara älskart! 🙂

Sverige – Finland Live Stream

Streama Sverige – Finland live idag! Är du iväg på tjänsteresa, semester, eller av någon annan anledning inte har en tv i närheten under ishockeymatcherna i Hockey-VM? Ja då kan du snabbt och enkelt se på Sverige – Finland och alla övriga VM-matcher via live stream i exempelvis din mobil eller laptop på både LeoVegas >> och Unibet >>.

Pengar måste dock finnas på spelkontot för att sport live streaming ska bli tillgängligt hos de bägge spelbolagen. Titta på Sverige – Finland Live Stream från kl. 20:15 idag!

Kvartsfinaler Hockey-VM 2019

16:15 Kanada – Schweiz
16:15 Ryssland – USA
20:15 Finland – Sverige
20:15 Tjeckien – Tyskland

Speltips Finland – Sverige 23/5

Något skrämmande är känslan över att det är vinna eller försvinna som gäller för Sverige. Och för den delen Finland om man nu håller på dem istället, vilket en rätt stor del av Sveriges befolkning faktiskt gör. Sverigefinländarna utgör ju trots allt en betydande mängd personer bland Sveriges befolkning. Så heja Sverige och Ruotsi eller Finland och Suomi beroende på vem du är!

Katastrofal period

Sverige gjorde rent ut sagt en katastrofal andra period mot Ryssland senast och har under perioder mot svårare motstånd känts väldigt osäkra. Nästan att man fått intrycket av nybörjarmisstag eller nonchalans som inte ska finnas i ett Hockey-VM. Särskilt inte från Sverige sida som är de senaste två årens regerande världsmästare.

Överraskande bra

Finland har å sin sida överraskat många såhär långt efter att inför Hockey-VM haft många belackare bland hockeyexperterna. Förlusten i sista gruppspelsmatchen mot Tyskland ska man nog ta lite med en nypa salt då Finland redan var klara för slutspelet.

Sverige favorit?

Spelbolagen håller Sverige som stora favoriter i matchen Finland – Sverige vilket vi finner något märkligt med tanke på hur instabilt Sveriges spel varit hittills och hur bra Finland ändå har spelat. Hockeydusterna mellan Sverige och Finland brukar ofta bli riktiga rysarmatcher och vi tror inte på något undantag i dagens VM-kvartsfinal.

Hockeytipset 23/5: Det står oavgjort vid full tid i matchen Finland – Sverige. Odds 5:05 @ Betsson och NordicBet.