Inatt klockan 02:00 svensk tid spelas den första finalrundan i NHL 2019 mellan Boston Bruins och St. Louis Blues. För Boston Bruins kan det bli den sjunde Stanley Cup titeln i historien. Men vinner St. Louis Blues mästerskapstiteln så blir det deras första någonsin.

Finalomgångar NHL 2019:

27/5: Boston Bruins-St. Louis Blues
29/5: Boston Bruins-St. Louis Blues
1/6: St. Louis Blues-Boston Bruins
3/6: St. Louis Blues-Boston Bruins
6/6: Boston Bruins-St. Louis Blues
9/6: St. Louis Blues-Boston Bruins
12/6: Boston Bruins-St. Louis Blues

Speltips Boston Bruins – St. Louis Blues 27/5

Vem som kommer vinna Stanley Cup känns väldigt ovisst då både Boston Bruins – St. Louis Blues övertygat under slutspelet. Dock har vi hittat ett intressant målspel i nattens match. Vi kan genom en enkel tillbakablick se att det ofta blivit 5 mål eller fler totalt gjorda i var och en av slutspelsmatcherna. Ett spelat odds på att det blir minst 5 mål (4.5) är därför på sin plats. Oddset för detta spel ligger i detta nu på 1.66 hos LeoVegas.