Streama Franska Öppna 2019 gratis! Casper Ruud – Roger Federer är en av fredagens alla 16-delsfinaler och vi tänker såklart tippa ett odds och även streama både den tennismatchen och flera andra under dagen samtidigt som vi spelar liveodds samtidigt. Stream och liveodds erbjuds alltihop hos Unibet här för dem som registrerat sig (gratis) samt har pengar insatt på spelkontot.

Franska Öppna 16-delsfinaler

Alla matcher i Franska Öppna kan ses via live streaming på Unibet.

11:00 Djokovic N. (Srb) – Caruso S. (Ita)
11:00 Hoang A. (Fra) – Monfils G. (Fra)
11:00 Lajovic D. (Srb) – Zverev A. (Ger)
11:00 Londero J. I. (Arg) – Moutet C. (Fra)
11:00 Struff J-L. (Ger) – Coric B. (Cro)
11:00 Thiem D. (Aut) – Cuevas P. (Uru)
12:30 Carreno-Busta P. (Esp) – Paire B. (Fra)
12:30 Nishikori K. (Jpn) – Djere L. (Srb)
12:30 Ruud C. (Nor) – Federer R. (Sui)
14:00 Goffin D. (Bel) – Nadal R. (Esp)
14:30 Mahut N. (Fra) – Mayer L. (Arg)
16:00 Tsitsipas S. (Gre) – Krajinovic F. (Srb)
16:00 Wawrinka S. (Sui) – Dimitrov G. (Bul)

Stream & Tips Franska Öppna 31/5

När Mikael Ymer igår förlorade sin match mot tyske världsfemman Alexander Zverev innebar det sorti för den sista svensken i årets Franska Öppna tennis. Men vi har fortfarande ett nordiskt hopp kvar i 20-åringen Casper Ruud från Norge som stadigt klättrar upp mot världstoppen och hittills imponerat stort i Franska Öppna. Casper Ruud möter nu världstrean Roger Federer i 16-delsfinal genom att i förrgår besegra italienaren Matteo Berrettini, 31:a på ATP-rankingen, i tre raka set. Mot Federer tror vi dock att norrmannens framfart tar stopp, i alla fall för den här gången. Casper Ruud har verkligen framtiden för sig och kan mycket väl bli en av tennisens kommande storstjärnor. Men än så länge regerar Roger Federer som ändå är så pass rutinerad i Grand Slam sammanhang och fortfarande är med i den absoluta världstoppen. Därav tippar vi vinst för Federer mot Ruud utan setförlust genom ett handikappspel.

Sportevenemang: Tennis Franska Öppna
Match
: Casper Ruud – Roger Federer
Spel: Set handicap >> Roger Federer -2.5 set
Odds: 1.94
Spelbolag: Unibet
Live Stream: Unibet