Se på världens bästa tennis idag fredag 7 juni när de fyra bästa tennisspelarna i världen gör upp om finalplatserna i Franska Öppna 2019.

I semifinalerna i Franska Öppna 2019 ser vi först världstrean Roger Federer mot världstvåan Rafael Nadal som startar runt lunchtid kl. 12:50 och världsettan Novak Djokovic möter sedan världsfyran Dominic Thiem i eftermiddag kl. 14:50.

Franska Öppna semifinaler 7/6

12:50 Roger Federer (Schweiz) – Rafael Nadal (Spanien)
14:50 Novak Djokovic (Serbien) – Dominic Thiem (Österrike)

Tennis Livestreaming & Liveodds

Live Streaming och liveodds finns tillgängliga hos flera spelbolag. Titta på massor av livesport hos NordicBet, Bet365 eller Unibet där det endaste som krävs av dig är ett positivt saldo på spelkontot eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna.

Geografiska begränsningar gäller. GamblingTherapy.org. 18+.

Och så tippar vi naturligtvis ett gäng förhandsodds inför inför dessa grymt spännande semifinaler i Franska Öppna varav ett av dem utgör vårt speltips här.

Speltips Roger Federer – Rafael Nadal

Är så nöjd över att man får se dessa två tennisgiganter ännu en gång spela mot varandra i en viktig Grand Slam match när bägge spelarna är på en absolut toppnivå i karriären. För hur länge kommer egentligen dessa herrar hålla på? Roger Federer fyller 38 år i augusti och Rafael Nadal fyllde 33 år tidigare i veckan. Riktigt bra och imponerande att framförallt en ålderstigen Federer kan hålla sig i den absoluta världstoppen i tennis där de flesta andra tennisspelare på världsnivå i samma ålder fått ge vika för skadebekymmer och annat genom åren.

Nadal storfavorit

Hur ska den här semifinalen sluta då. Ja svårt att säga faktiskt. Men med tanke på att Rafael Nadal älskar att spela på grus och i synnerhet Franska Öppna så talar mycket för spansk seger. Nadal har vunnit Franska Öppna de två senaste åren och har totalt under karriären vunnit denna Grand Slam turnering elva gånger! Roger Federer har bara vunnit French Open en gång förut och det var för tio år sedan, 2009.

Överspel på set-marknaden

Men även om Rafael Nadal är storfavorit att vinna över Roger Federer så tror vi ändå schweizaren kan knipa ett set av spanjoren. Det bör med andra ord bli fler än 3.5 spelade set i denna semifinal. Oddset för över 3.5 set i matchen ligger i detta nu på 1.98 @ Unibet.