Årets andra Grand Slam final ska spelas idag när Dominic Thiem – Rafael Nadal gör upp om titeln i Franska Öppna 2019. Klockan 15:00 drar finalmatchen igång mellan österrikiska världsfyran Dominic Thiem och spanska världstvåan Rafael Nadal. Vi lirar självklart ett odds inför finalen vilket tillika blir vårt speltips. Du kan också streama finalen i Franska Öppna live!

Tennis Livestreaming & Liveodds

Streama och betta live under Franska Öppna finalen hos flera spelbolag. Se mängder av direktsänd sport hos NordicBet, Bet365 eller Unibet där du endast krävs på att ha pengar insatt på spelkontot eller att du har lagt ett giltigt spel på något sportevenemang de senaste 24 timmarna.

Speltips Dominic Thiem – Rafael Nadal

Österrikaren Dominic Thiem vann en långdragen semifinal mot världsettan Novak Djokovic. Inte på så sätt att matchen blev någon långkörare rent speltidsmässigt utan mer för att matchen efter drygt två spelade set i fredags sköts upp, på grund av regn, till att spelas klar under gårdagen istället. Detta medförde att Thiem fick en betydligt kortare återhämtning än Rafael Nadal innan finalen sätter igång. Nadal som i sin semifinal avförde Roger Federer i tre raka set.

Gällande vårt tips inför tennisfinalen så går vi enbart på att Rafael Nadal har vunnit Franska Öppna de senaste två åren och kan bärga sin tolfte French Open titel totalt i karriären! Han har gång på gång visat sin klass på underlaget grus och älskar fullkomligen tennisplanerna på Stade Roland Garros i Paris.

Franska Öppna finaltipset 2019: Rafael Nadal vinner över Dominic Thiem till oddset 1.24 @ NordicBet. Eftersom oddset för Nadal vinst är ganska lågt så lirar vi med en lite högre insats än normalt då vi känner oss säkra på spelet.

Mer sport att spela på

Söndagen har mycket intressant att erbjuda i sportväg och spelväg. Se här andra sportevenemang att betta på denna söndag:

13:00 Australien – Italien (Dam-VM)
15:00 Schweiz – England (UEFA Nations League bronsmatch)
15:30 Brasilien – Jamaica (Dam-VM)
17:30 Dalkurd –  Halmstad (Superettan)
18:00 England – Skottland (Dam-VM)
20:45 Portugal – Nederländerna (UEFA Nations League final)
Inatt:
02:00 St. Louis Blues – Boston Bruins (NHL final match 6)