Vilken fotbollsnation i Europa får en direktplats till fotbolls-EM nästa sommar. Jo det får vi snart veta när finalen i den första upplagan av UEFA Nations League ska spelas mellan Portugal och Nederländerna. Finalens matchstart är 20:45 ikväll och dessförinnan kan du ju alltid värma upp med bronsmatchen Schweiz – England med start 15:00. Bägge matcherna kan du streama live!

Portugal – Nederländerna Live Stream

Vila ögonen på Portugal – Nederländerna Live stream denna söndagkväll med avspark klockan 20:45. Både bronsmatchen och finalen i UEFA Nations League direktsänds i TV4 och kan streamas live på C More utan reklam i mobil, padda och dator.

15:00 Schweiz – England (Bronsmatch)
20:45 Portugal – Nederländerna (Final)

SE MATCHERNA HÄR >>

Speltips Portugal – Nederländerna 9/6

Vilken urladdning och målkavalkad Cristiano Ronaldo bjöd på i UEFA Nations League semifinalen mot Schweiz. Han inledde först målskyttet i den tjugofemte matchminuten med att göra 1-0. När schweizarna sedan kvitterade knappt sextio minuter in i spelet stod matchen verkligen och vägde. När det endast återstod minuter kvar av semifinalen började Ronaldos show på allvar. Först gav han Portugal ledningen i den åttioåttonde spelminuten och kort därefter säkrade han Portugals finalavancemang genom att skjuta in slutresultatet 3-1.

Om Portugals match mot Schweiz var jämn så var Nederländernas match mot England en riktig nagelbitare. 1-1 vid full tid innebar förlängning. Engelsmännens Kyle Walker orsakade olyckligt ett självmål tidigt i förlängningen och med bara sex minuter kvar så satte Sevilla anfallaren Quincy Promes det avgörande 3-1 målet för Nederländerna.

Idag är Portugal och Cristiano Ronaldo tillbaka på fotbollsarenan Estádio do Dragão i Porto, samma som de spelade på i semifinalen mot Schweiz. Många portugisiska fans förväntas av förståeliga skäl till matchen och en glödhet Cristiano Ronaldo blir om inte annat säkert ännu hetare än tidigare när det nu vankas stor och viktig final. Vinnaren tar en direktplats i nästa års fotbolls-EM

Match: Nederländerna – England (Fotboll: UEFA Nations League)
Spelplats: Estádio do Dragão i Porto, Portugal (kapacitet: 50 033 åskådare)
Speltips: Portugal vinner över Nederländerna
Odds2.50 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2019-06-09 (söndag 9 juni)
Avspark: 20:45
TV-kanal: TV4
Live StreamC More

Bara sport, bara sport…

En sportsöndag de lux har vi att blicka fram emot. Se här några riktigt häftiga sportevenemang att titta och betta på denna söndag:

13:00 Australien – Italien (Fotboll Dam-VM)
15:00 Dominic Thiem – Rafael Nadal (Tennis Franska Öppna Final)
15:00 Schweiz – England (Fotboll UEFA Nations League Bronsmatch)
15:30 Brasilien – Jamaica (Fotboll Dam-VM)
17:30 Dalkurd –  Halmstad (Fotboll Superettan)
18:00 England – Skottland (Fotboll Dam-VM)
20:45 Portugal – Nederländerna (Fotboll UEFA Nations League Final)
Inatt:
02:00 St. Louis Blues – Boston Bruins (Ishockey NHL final match 6)