Se Frankrike – Norge Live stream plus vårt tips inför matchen i dagens Dam-VM fotboll 12/6. Både värdlandet Frankrike och medaljfavoriten Norge övertygade i sina respektive fotbolls-VM premiärer förra veckan. Frankrike vann över Sydkorea med 4-0 och Norge besegrade Nigeria med 3-0. Dagens matcher i fotbolls-VM 2019 är:

15:00 Nigeria – Sydkorea
18:00 Tyskland – Spanien
21:00 Frankrike – Norge

Frankrike – Norge Live Stream

Sugen på att följa upp Sveriges vinst mot Chile igår med ännu mer VM-fotboll med nordiskt intresse? Ja då passar det utmärkt att se Frankrike – Norge i fotbolls-VM idag onsdag 12 juni 2019. Det är då bara TV4 eller live stream i mobil, padda och dator hos C More som gäller. Det bästa med att se Frankrike – Norge via live stream är att du kan kolla oavsett var du befinner dig för tillfället. bara ha mobilen eller någon annan enhet till hands där du sitter, ligger, går eller står just nu!

SE MATCHEN HÄR >>

Vi tippar Frankrike – Norge

Båda lagen är offensivt lagda i sin grundinställning och vi tror bägge fortsätter med den ambitionen i dagens match mot varandra. Fransyskorna vill nog visa upp trevlig och offensiv fotboll inför hemmapubliken och Norge har självförtroendet som krävs för att till och med kunna vinna en match av sådan här kaliber.

Tipset: Båda lagen gör mål i matchen Frankrike – Norge till oddset 2.20 @ Unibet >>.

Boston Bruins – St. Louis Blues inatt 13/6 | Tips NHL Final 7:7