Två stora fotbollsmästerskap samma lördag är inte fy skam alls! Vi bjuds dels på två matcher i fotbolls-VM för damer och dessutom även ett par matcher i Copa América som inleddes redan tidigare idag med Brasilien mot Colombia extremt tidigt i morse svensk tid. Ikväll spelas ytterligare två matcher som vi blickar fram emot med spänd förväntan. Först Venezuela mot Peru och sedan Argentina – Colombia vilken vi vi själva på Svenskt Spel har störst intresse i, både streaming- och spelmässigt!

Fotbollslördag 15 juni 2019

Copa América Lördag
21:00 Venezuela – Peru
00:00 Argentina – Colombia
Läs: Copa América 2019 Live Stream

VM – Damer Lördag
15:00 Nederländerna – Kamerun
21:00 Kanada – Nya Zealand
Läs: Fotbolls-VM 2019 Live Stream

Argentina – Colombia Live Stream

Alla matcherna i Copa América 2019 kan ses via live stream på antingen Unibet eller Bet365.

Se direktsänd sport som till exempel Argentina – Colombia Live Stream på din mobil, surfplatta eller dator, inklusive fotboll, tennis och basket. För att kvalificera dig behöver du bara ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Sedan är det fritt fram för massor av sport live streaming ända tills du tröttnar!

Speltips Argentina – Colombia 15/6

Lionel Messi är förstås det stora dragplåstret, inte bara i Argentinas match mot Colombia, utan i hela turneringen Copa América 2019. Att få se viktiga matcher som betyder något med bland annat Argentina och Brasilien är en ynnest att få uppleva. Även om upplevelsen bara så är på mobilen eller paddan så är den ändå stor, och kul! Colombia är dessutom ett lag som brukar bjuda på stort underhållningsvärde även de. Vi ska inför matchen Argentina – Colombia, med matchstart klockan 00:00 inatt, också försöka hitta ett trevligt spelvärde som förhoppningsvis drygar ut nöjeskassan.

Nu tänker du kanske att Argentina som är en av världens största fotbollsnationer borde vinna ganska komfortabelt över Colombia. Njaa svarar vi då. Så enkelt blir det nog inte för Argentina även om på förhand är favorit enligt spelbolagen. Colombia har faktiskt spelat ruggigt bra och effektivt senaste året efter fotbolls-VM förra sommaren. Då i VM 2018 åkte Colombia ut mot England på straffar i åttondelsfinalen. Efter det har Colombia lirat åtta landskamper och vunnit sex av dem samt spelat en oavgjord. Enda förlusten kom mot Sydkorea i Seoul som slutade 2-1. Nej Argentina lär få slita ordentligt och är tvungna att vara på topp om det här ska gå vägen. Håller de bara fokus ska det ändå gå vägen. Den argentinska truppen innehåller trots allt en större grupp kvalitetsspelare än Colombias.

Tipset Argentina – Colombia15/6: Argentina vinner över Colombia till oddset 2.28 hos Betsson och NordicBet.