Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Fotbolls-VM damer söndag 16 juni 2019: Sveriges damer går nu in i den andra gruppomgången i Fotbolls-VM och möter idag den förväntade slagpåsen Thailand i eftermiddag med matchstart klockan 15:00. Även om Sverige saknade måleffektivitet i VM-premiärmatchen mot Chile så ska vi egentligen inte ens behöva vara nervösa inför matchen mot Thailand som förlorade sin första match i VM mot USA med hela 13-0. Men Caroline Seger har uttalat sig ganska bestämt för att ingen underskattning får ske och att man måste visa upp mer skärpa i avsluten jämfört med första matchen som slutade 2-0 till Sverige efter två sena mål.

Sverige – Thailand Live Stream

Har du intresse av att se på Sverige – Thailand i fotbolls-VM? Ja då är det endast TV4 eller live stream i mobil, padda och dator hos C More som gäller. Det bästa med att se Sverige – Thailand via live stream är att du kan kolla oavsett var du befinner dig för tillfället. Bara ha mobilen eller någon annan enhet till hands där du sitter, ligger, går eller står just nu!

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips Sverige – Thailand

Sverige är vid vinst över Thailand i eftermiddag klara för slutspelet. Däremot är man inte fullt nöjda om man inte vinner gruppen före gruppfavoriten USA. Då krävs dock att man lyckas med en liknande prestation som USA gjorde mot Thailand i en match som slutade 13-0. Sverige möter USA i näst match på torsdag 20 juni 21:00.

Vi tror på att ett fullt fokuserande Svenskt landslag klarar av att vinna över Thailand med stor marginal idag. Sverige kanske inte uppnår USA’s bravad men med utan tvivel känner vi oss säkra på att Thailand besegras med minst 6 mål.

VM-tipset 16 juni: Asian handicap Sverige -5.5, -6.
Odds: 2.30 @ Bet365: Få 100 % bonus upp till 1000 kr i spelkrediter >>

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-06-16 kl. 08:37 men kan komma att ändras.

Bästa fotbollen söndag 15/6

VM – Damer
15:00 Sverige – Thailand
18:00 USA – Chile
LäsFotbolls-VM 2019 Live Stream

Copa América
21:00 Paraguay – Qatar
00:00 Uruguay – Ecuador
LäsCopa América 2019 Live Stream

U21 EM
18:30 Polen U21 – Belgien U21
21:00 Italien U21 – Spanien U21

Superettan
17:30 Halmstad – Mjällby
LäsSuperettan Live Stream