c more

Norge – Australien Live stream & speltips fotbolls-VM för damer lördag 22 juni 2019. Åttondelsfinalerna drar igång nu denna midsommardag och dagens på förhand mest spännande match är ändå Norges möte med Australien. Två favorittyngda lag gör upp om en kvartsfinalplats i VM.

Norge – Australien Live Stream

Streama åttondelsfinalen Norge – Australien och alla övriga matcher i fotbolls-VM live! Två sätt finns att titta på de glödheta VM-matcherna. När det gäller just Norge – Australien ser du den antingen på tv-kanalen TV4 eller så gör du som väldigt många andra och kollar Norge – Australien live stream i mobil, padda eller dator i hela EU hos C More här istället.

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips Norge – Australien 22/6

Både Norge och Australien kom tvåa i sina respektive grupper och möter därför varandra i åttondelsfinal idag. Bägge landslagen har gjort mål i varje gruppmatch de spelat och har totalt sett producerat en hel del mål vardera. Därav har vi på Svenskt Spel bestämt oss för att lira ett BLGM-spel inför matchen.

VM-tipset 22/6: Båda lagen gör mål till oddset 1.54 @ ComeOn >>.

Midsommardagens bästa fotboll

Dam-VM
17:30 Tyskland – Nigeria
21:00 Norge – Australien
Läs: Fotbolls-VM 2019 Live Stream

Sydamerikanska mästerskapet
21:00 Bolivia – Venezuela
21:00 Peru – Brasilien
LäsCopa América 2019 Live Stream

Afrikanska mästerskapen
16:30 DR Kongo – Uganda
19:00 Nigeria – Burundi
22:00 Guinea – Madagaskar
Läs: Afrikanska Mästerskapen Live Stream

U21-EM
21:00 Belgien – Italien
21:00 Spanien – Polen
TV-kanal: SVT