Afrikanska Mästerskapen onsdag 26/6 innehåller tre matcher varav vi bland annat tittar på Egypten – DR Kongo Live stream och framlägger ett speltips inför kvällens sista match.

Africa Cup of Nations 26/6

16:30 Nigeria – Guinea
19:00 Uganda – Zimbabwe
22:00 Egypten – DR Kongo

Streama Egypten – DR Kongo

Streama många av matcherna och betta live på Afrikanska Mästerskapen 2019 (Africa Cup of Nations) via flera av spelbolagen. Se mängder av direktsänd sport hos någon av de två bästa enligt oss, Bet365 eller Unibet, där du endast krävs på att ha pengar insatt på spelkontot eller att du har lagt ett giltigt spel på något sportevenemang de senaste 24 timmarna.

Speltips Egypten – DR Kongo

Egypten vann sin förstamatch med 1-0 mot Zimbabwe och det var inte Salah som gjorde målet utan Trezeguet. Vi får se om storstjärnan målar en boll i nät mot Kongo idag istället. DR Kongo förlorade med 2-0 mot Uganda och jagar således sin första poäng i mästerskapet. Vi tror dock inte det blir av mot just Egypten som på pappret är betydligt starkare.

Speltipset 26/6: Egypten vinner över DR Kongo till oddset 1.42 @ Betsson.