Det kryllar av kvartsfinaler i flera stora fotbollsmästerskap dessa junidagar. Bara idag, fredag 28 juni 2019, kan vi se och spela på Copa América kvartsfinalerna Brasilien – Paraguay och Venezuela – Argentina samt dagens enda kvartsfinal i fotbolls-VM för damer Frankrike – USA. Streama alla matcherna och betta liveodds under tiden de spelas!

Fredagens kvartsfinaler 28/6

SYDAMERIKA: Copa América
02:30 Brasilien – Paraguay
21:00 Venezuela – Argentina
LäsCopa América Live Stream

VÄRLDEN VM – Damer
21:00 Frankrike – USA
LäsFotbolls-VM Live Stream

Venezuela – Argentina Live Stream

Alla matcherna i Copa América 2019, inklusive kvartsfinalen mellan Venezuela och Argentina, kan ses via live stream på antingen Unibet eller Bet365.

Hos dessa spelbolag kan du se direktsänd sport på din mobil, surfplatta eller dator, inklusive fotboll, tennis och basket. För att kvalificera dig behöver du bara pengar på spelkontot eller ha placerat ett spelodds hos spelbolaget inom det senaste dygnet.

Speltips Venezuela – Argentina

En superspännande kvartsfinal har vi att se fram emot när Venezuela och Argentina drabbar samman i de sydamerikanska mästerskapen idag. Bägge lagen kom tvåa i sina respektive grupper. Venezuela spelade först oavgjort mot Peru 0-0 och Brasilien 0-0 för att sedan i sista gruppmatchen vinna över Bolivia med 3-1. Argentina låg lite illa till efter att ha förlorat mot Colombia 0-2 och spelat oavgjort 1-1 mot Paraguay. När Qatar besegrades med 2-0 var avancemanget till kvartsfinalen dock ett faktum. Däremot måste jag säga att jag förväntat mig fler mål av den argentinska anfallsduon Lionel Messi och Sergio Agüero som endast gjort ett mål var hittills. Kanske får vi se dem briljera ikväll?

Matchtipset: Argentina vinner över Venezuela till oddset 1.57 hos Bet365 som också erbjuder liveodds och streaming i mobilen, läsplattan och datorn bara du är inloggad och har pengar på spelkontot.

Ladda upp inför helgen med fantastisk fotbollsunderhållning idag så blir det ännu mer fotboll snart med svenskt i fokus!