Afrikanska mästerskapet i fotboll, Africa Cup of Nations, pågår för fullt och nu har vi kommit till åttondelsfinalerna. Matcherna går att streama direkt på sajterna hos ett par av spelbolagen vilket vi skrivit om tidigare. Läs om Afrikanska mästerskapet live stream här. Idag finns två matcher att se och vi har även bettat ett odds inför fredagskvällens sista match av de två.

18:00 Marocko – Benin
21:00 Uganda – Senegal

Speltips Uganda – Senegal 5/7

Alla landslagen har spelat tre matcher var under gruppspelet i Afrikanska mästerskapet när det nu är dags för slutspel och till att börja med åttondelsfinaler. Uganda har vunnit över DR Kongo (2-0), spelat oavgjort 1-1 mot Zimbabwe och förlorat mot Egypten med 0-2. Senegal å sin sida har vunnit två av matcherna Tanzania (2-0) och Kenya (3-0) men gick bet 0-1 mot Algeriet.

I dagens åttondelsmatch Uganda – Senegal får vi se en riktig superstar på planen i Senegal anfallaren Sadio Mané som till vardags spelar i Liverpool. Han gjorde två mål senast mot Kenya och vi satsar på speloddset 2.60 idag hos Unibet på att Mané även gör mål mot Uganda.