bet365

Madagaskar – Tunisien Live streaming och speltips torsdag 11 juli 2019: Madagaskar är den största överraskningen i de pågående Afrikanska Mästerskapen och nu ska de spela kvartsfinal mot Tunisien idag. Det var det garanterat inte många som hade trott inför mästerskapsstarten. Streama och spela live på matchen hos något av dessa bägge spelbolag:

Afrikanska Mästerskapen 11/7
18:00 Elfenbenskusten – Algeriet
21:00 Madagaskar – Tunisien

Speltips Madagaskar – Tunisien

Madagaskar vann överraskande sin grupp före en nation som Nigeria vilka var kraftigt segertippade att vinna den gruppen innan mästerskapets början. I åttondelsfinalen fick Madagaskar möta DR Kongo och överraskade återigen med att först spela 2-2 mot dem under ordinarie tid och senare vinna på straffar. Men Madagaskar höll sånär på att vinna matchen mot Kongo redan under ordinarie matchtid då man ledde matchen med 2-1 när klockan var 90 minuter slagen. Just i det läget kvitterade DR Kongo. Starkt av Madagaskar att samla ihop sig efter den kallduschen och klara av förlängningen och sedan alltså slå dem i straffläggningen.

Tunisien slog Ghana i sin åttondelsfinal och visade att formen är på uppåtgående. I dagens kvartsfinal mot Madagaskar är man favoriter till semifinal avancemang trots att man ”bara” spelade tre raka oavgjorda matcher under gruppspelet mot i tur och ordning Angola, Mali och Mauretanien.

Det höga oddset 2.38 hos Betfair på att båda lagen gör mål lockar oss en fin sommartorsdag som denna och vi lägger således vårt spel på detta.