Vi tar oss idag 13/7 an en fotbollslördag med tre matcher från Allsvenska och fyra från Superettan. Västkustderbyt Falkenberg – IFK Göteborg får vårt huvudfokus gällande både att streama matchen i mobilen och tippa odds inför samt live under matchens gång.

Streama alla matcher i Allsvenskan och Superettan live, läs mer om var och hu här!

Speltips Falkenberg – IFK Göteborg 13/7

Nästjumbon Falkenberg välkomnar idag västkustkonkurrenten, och tillika tabellfyran, IFK Göteborg till Falcon Alkohol Arena i Allsvenskan. Även om IFK Göteborg ligger betydligt bättre till tabellplaceringsmässigt än Falkenberg så har inte heller de imponerat särskilt den senaste tiden trots fler tagna poäng. Göteborgs två segrar på de senaste fem matcherna har slutat med uddamålssegrar mot dels Häcken och nu senast mot Sundsvall.

Fotbollstipset 13/7: Totalt under 2.5 mål i matchen Falkenberg – IFK Göteborg spelas till oddset 1.86 @  Betsson och NordicBet.

Allsvenskan & Superettan 13 Juli

Se på alla dagens matcher via live streaming och spela live odds!

Allsvenskan:
16:00 AIK – Elfsborg
16:00 Falkenberg – IFK Göteborg
18:00 AFC Eskilstuna – Kalmar

Superettan:
16:00 IK Frej – Mjällby
16:00 Trelleborg – Syrianska FC
16:00 Örgryte – Öster
18:00 Brage – Brommapojkarna

Spela odds på Fotboll

Spela odds på fotboll med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också liveodds-spel under matcherna ända ner till division 4. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under matcherna när man samtidigt ser på live streaming.