19:00 tisdag 16/7 blåser domaren igång Superettan mötet Västerås SK – Jönköpings Södra IF. Ligafemman Dagens hemmalag Västerås SK behöver nya färska poäng för att i första hand hålla sig ifrån bottenstriden och bortalaget Jönköping Södra är i behov av poäng för att hålla jämna steg med de framförvarande topplagen.

Speltips Västerås SK – Jönköpings Södra IF

Det ska bli mycket intressant att se om Västersås SK och Jönköping Södra lyckats behålla formen från i juni när de senast matchades i Superettan. Västerås vann då sin senast spelade seriematch mot Dalkurd med hela 1-6 på bortaplan! Jönköping imponerade också stort genom att då först vinna mot serieledaren Varberg med 3-1 och sedan följa upp med vinst över Trelleborg med 2-0.

Superettan tipset 16/7: Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.83 @ ComeOn.

LÄS: Superettan Live Stream

Betta på Superettan

Spela odds på sport, inklusive då fotboll från Superettan, med massor av bonuspengar som du får av spelbolagen när du registrerar konton gratis hos dem. Bonuspengarna betalas ut av spelbolagen i form av extra pengar att spela med när du gör din första insättning på spelkontot med dina egna pengar. Många av dem erbjuder också liveodds-spel under matcherna ända ner till division 4. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under matcherna när man samtidigt ser på dem live, antingen på plats på fotbollsarenan eller via stream i någon av dina skärmenheter.

Populära Spel – Roliga Gratis Spel Online