Fredagstipset 19/7 landar på kvällens final i Afrikanska mästerskapen mellan Senegal och Algeriet som drar igång klockan 21:00. Streama och spela live på finalen!

Senegal – Algeriet Live stream

Streama Senegal – Algeriet och samtidigt kan du betta live under finalmatchen i Afrikanska mästerskapen hos Bet365. Se mängder av direktsänd sport hos Bet365 där du endast krävs på att ha pengar insatt på spelkontot för att se på matchen eller att du har lagt ett giltigt oddsspel på något sportevenemang de senaste 24 timmarna.

Finaltipset Afrikanska Mästerskapen

Årets finalister i Afrikanska mästerskapen Senegal och Algeriet är väl värda uppgörelsen om mästerskapstiteln som idag sker på Cairo International Stadium i Egypten vilken rymmer 75 000 åskådare.

Det något anmärkningsvärda är att Senegal och Algeriet spelade i samma grupp C som inledde mästerskapet innan slutspelsmatcherna tog vid. Då i gruppspelet vann Algeriet över Senegal med 1-0.

Senegal har under slutspelet slagit ut Uganda 1-0, Benin 1-0 och Tunisien 1-0. Algeriet har i slutspelsfasen besegrat Guinea 3-0, Elfenbenskusten 2-1 och Nigeria 2-1.

Senegal spelaren Sadio Mané som till vardags spelar i Liverpool är för oss finalens mest kända fotbollsspelare. Han har hittills gjort tre mål i Afrikanska mästerskapen 2019. Ska det bli han som blir tungan på vågen idag?

Speltips Senegal – Algeriet: Sadio Mané gör mål någon gång i matchen till oddset 3.20 @ Bet365.