Streama Napoli – Liverpool Live söndag 28 juli 2019 kl. 18:00. Spela odds och se på träningsmatchen Napoli – Liverpool live stream på Unibet TV i mobilen.

Napoli – Liverpool Live Stream 28/7

Titta på Napoli – Liverpool Live Stream och även dagens övriga träningsmatcher nedan via live streaming som medlem hos Unibet TV. Logga in på Unibet snabbt och enkelt samt se till att ha en slant insatt på spelkontot för att stremingtjänsten ska bli aktiv. Sedan är det bara att streama fotboll för glatta livet i alla dina skärmenheter!

14:30 Feyenoord – Southampton
15:00 Bayer Leverkusen – Heracles Almelo
16:00 Borussia Mönchengladbach – Athletic Bilbao
16:30 Bordeaux – Galatasaray
17:00 Bayer Leverkusen – Vitesse
18:00 Liverpool – Napoli
18:15 1. FC Köln – Villarreal

Speltips Napoli – Liverpool 28 juli

Nu ska vi få en liten värdemätare för var lagen står någonstans i formkurvan och om spelarmaterialet ser ut att duga inför den annalkande säsongsstarten. Högst troligen lär vi få bevittna en blandning av lagens redan etablerade storstjärnor med en del nyförvärv och några ungtuppar som får chansen att visa framfötterna med förhoppningen att ta sig en närmare plats i en startelva framöver. Enligt oss på Svenskt Spel är träningsmatcherna närapå lika intressanta som de kommande ligamatcherna då vi kanske kan ges några klartecken inför fortsättningen.

Match: Napoli – Liverpool (Fotboll: Träningsmatch)
Spelplats: Murrayfield Stadium i Edinburgh, Skottland (kapacitet: 67 144 åskådare)
Speltips: Liverpool vinner matchen
Odds2.05 @ Unibet
Insats: Medel/Låg
Datum: 2019-07-28 (söndag 28 juli)
Avspark: 18:00
Live Stream: Unibet TV

Populära Spel – Roliga Gratis Spel Online