Idag tisdag 30 juli 2019 rivstartar årets fotbollsturnering Audi Cup med semifinalerna Real Madrid – Tottenham och Bayern München – Fenerbahce. Spela odds och streama matcherna live på *Bet365 här.

Audi Cup 2019 Semifinaler:
18:00 Real Madrid – Tottenham
20:30 Bayern München – Fenerbahce

Audi Cup 2019 Live Stream

Se på Bayern München – Fenerbahce och Real Madrid – Tottenham Live Stream i mobilen, läsplattan och datorn.

*För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända sportevenemang på din mobil, surfplatta eller dator varje år – du kan alltså se matchen och satsa på odds samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Real Madrid – Tottenham tipset 30/7

Sommarens spelschema för både Real Madrid och Tottenham innehåller spel i såväl den större fotbollscupen International Champions Cup 2019 som den mindre Audi Cup 2019. Inget av lagen har hittills övertygat sina fans om att något stort är på gång säsongen 2019/2020. I alla fall inte om man ska dra några växlar över klubbarnas senaste matchresultat. I International Champions Cup förlorade Real Madrid häromdagen stort med hela 3-7 mot lokalkonkurrenten Atletico Madrid. Tottenham fick bita i gräset mot Manchester United efter 1-2 förlusten.

Match: Napoli – Liverpool (Fotboll: Träningsmatch)
Spelplats: Allianz Arena i München, Tyskland (kapacitet: 75 000 åskådare)
Speltips: Tottenham vinner matchen
Odds3.00 @ Bet365
Insats: Låg
Datum: 2019-07-30 (tisdag 30 juli)
Avspark: 18:00
Live Stream: Bet365

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-07-30 kl. 10:09 men kan komma att ändras.

Populära Spel – Roliga Gratis Spel Online