Streama och spela på fotboll live onsdag 31 juli 2019! Juli månads sista dag och tillika lillördag 31/7 bjussar på högklassiga fotboll med bland annat Premier League klubbarna Chelsea, Liverpool och West Ham inblandade i träningsmatcher samt semifinalen Real Madrid – Fenerbahce och finalmatchen Tottenham – Bayern München i Audi Cup. Inte heller att förglömma dagens kvalmatcher till Champions League där fyra nordiska fotbollsklubbar är involverade denna afton varav AIK är en av dem.

Fotboll live streaming 31 juli

Streama fotboll live för fulla muggar idag inklusive Audi Cup final Tottenham – Bayern München live stream. Alla fotbollsmatcher som spelas idag enligt nedanstående spelschema, förutom AIK – Maribor kan du streama och spela odds live på i mobilen, paddan och datorn hos antingen *Bet365 och på Unibet.

Audi Cup 31/7

18:00 Real Madrid – Fenerbahce
20:30 Tottenham – Bayern München

Vänskapsmatcher 31/7

18:00 Hertha BSC – West Ham
19:00 Liverpool – Lyon
20:00 Red Bull Salzburg – Chelsea

Champions League kval 31/7

18:00 HJK Helsinki (Finland) – Crvena zvezda (Serbien)
19:00 AIK (Sverige) – Maribor (Slovenien)
19:00 Qarabag (Azerbajdzjan) – Dundalk (Irland)
19:00 Rosenborg (Norge) – BATE (Vitryssland)
19:45 FC Köpenhamn (Danmark) – TNS (Wales)

Speltips Tottenham – Bayern München

Match: Tottenham – Bayern München (Fotboll: Audi Cup Final 2019)
Spelplats: Allianz Arena i München, Tyskland (kapacitet: 75 000 åskådare)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1.53 @ Bet365
Insats: Medel/Hög
Datum: 2019-07-31 (onsdag 31 juli)
Avspark: 20:30
Live StreamBet365 och Unibet TV.

Öka spänningen med liveodds och stream

*För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända sportevenemang på din mobil, surfplatta eller dator varje år – du kan alltså se matchen och satsa på odds samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.