Hörni, vad sägs om att få se de tre toppmatcherna Liverpool – Manchester City kl. 16:00 Tottenham – Inter kl. 16:06 och Barcelona – Arsenal kl. 20:00 en halvtråkig söndag som denna? Alla tre matcherna kan du både streama och spela live (odds) på hos Unibet här!

Se till att vara inloggad hos Unibet och pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska bli tillgängligt.

16:00 Liverpool – Manchester City (FA Community Shield)
16:06 Tottenham – Inter (International Champions Cup)
20:00 Barcelona – Arsenal (Joan Gamper-pokalen)

Barcelona – Arsenal Live Stream

Liverpool – Manchester City, Tottenham – Inter samt Barcelona – Arsenal Live stream och liveodds erbjuds av Unibet. Se bara till att vara inloggad samt ha lite pengar insatt på spelkontot så kan du streama och spela live i mobilen, paddan och datorn där du ligger, sitter, står eller går, kanske på tår?

TILL UNIBET >>

Speltips Barcelona – Arsenal 4/8

Det var 3,5 år sedan Barcelona och Arsenal senast möttes. Då i mars 2016 gällde det returmöte i åttondelsfinalen av Champions League. Barcelona vann både den hemmamatchen (3-1) och första åttondelsfinalmötet borta (0-2) över Arsenal. På sistone under sommarens träningsperiod har båda lagen ett jämnt fördelat resultatfacit. En förlorad och en vunnen vardera på deras två respektive senaste matcher. Nu är det finalmöte i Joan Gamper-pokalen som gäller vilket är en årlig match anordnad av FC Barcelona själva. Här brukar man av tradition presentera årets trupp i sin helhet inför ligasäsongen.

Match: Barcelona – Arsenal (Wikipedia: Joan Gamper-pokalen)
Spelplats: Camp Nou i Barcelona, Spanien (kapacitet: 99 354 åskådare)
Speltips: Barcelona vinner matchen
Odds: 1.42 @ Unibet
Insats: Medel/Hög
Datum: 2019-08-04 (söndag 4 augusti)
Avspark: 20:00