Fotbollsligorna börjar så sakteliga dra igång runt om i Europa och så även de inhemska fotbollscuperna. Portsmouth – Birmingham spelar exempelvis ikväll, med matchstart kl. 20:45, 64-dels final i i den engelska ligacupen EFL Cup. Matchen kan du streama och spela på live hos Unibet här.

Pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt.

Portsmouth – Birmingham Live Stream 6/8

Portsmouth – Birmingham Live stream och liveodds erbjuds av Unibet. För att streama fotboll ska du bara se till att vara inloggad på Unibet samt att du har lite pengar insatt på spelkontot. Då är det fritt fram att streama och spela live i mobilen, paddan och datorn där du ligger, sitter, står eller går.

TILL UNIBET >>

Speltips Portsmouth – Birmingham 6 aug

League One klubben Portsmouth tar sig an Championship klubben Birmingham. Hemmalaget Portsmouth inledde ligasäsongen med en förlust med 1-0 borta mot Shrewsbury. Birmingham däremot vann direkt i sin säsongsdebut borta mot Brentford med 0-1.

Match: Portsmouth – Birmingham (Fotboll: EFL Cup)
Spelplats: Fratton Park i Portsmouth, England (kapacitet: 21 100 åskådare)
Speltips: Totalt under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.73 @ Betfair
Insats: Medel
Datum: 2019-08-06 (tisdag 6 augusti)
Avspark: 20:45

Betta på odds med bonus

Missa inte att betta på odds med massor av extra bonuspengar som erbjuds dig i samma stund du registrerar ett nytt konto has vart och ett av de nedanstående spelbolagen.