Ryska Krasnodar med de tre svenska spelarna Victor Claesson, Kristoffer Olsson och Marcus Berg i laget möter FC Porto från Portugal i semifinalkvalet till Champions League. Ikväll är det dags för första omgången och du kan streama och spela på matchen live hos både *Bet365 och Unibet.

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos spelbolaget för att live streaming ska bli tillgängligt.

Champions League kval 7/8

Eftersom det pågår flera Champions League kval jämsides med varandra så är det fler semifinaler som spelas. Vinnaren i semifinalen mellan Krasnodar och FC Porto möter sedermera vinnaren mellan Basaksehir och Olympiakos Piraeus i kvalfinal.

19:00 Krasnodar (Ryssland) – FC Porto (Portugal), streama på Bet365 och Unibet
19:45 Basaksehir (Turkiet) – Olympiakos Piraeus (Grekland)
20:00 Basel (Schweiz) – LASK Linz (Österrike), streama på Bet365 och Unibet
20:00 CFR Cluj (Rumänien) – Celtic (Skottland), streama på Bet365
20:15 Maribor (Slovenien) – Rosenborg (Norge), streama på Bet365

Speltips Krasnodar – FC Porto

Den ryska storklubben Krasnodar har blivit ett riktigt svensklag med inte mindre än tre landslagssvenskar i truppen. Victor Claesson och Kristoffer Olsson fick sällskap av Marcus Berg tidigare i somras när han anslöt från Al-Ain, Förenade Arabamiraten. Idag ska man få bekänna färg mot FC Porto som i våras slutade tvåa efter Benfica i den portugisiska fotbollsligan Primeira Liga.

Match: Krasnodar – FC Porto (Fotboll: EFL Cup)
Spelplats: Krasnodar Stadium, Ryssland (kapacitet: 35 074 åskådare)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.86 @ Unibet
Insats: Medel
Datum: 2019-08-07 (onsdag 7 augusti)
Avspark: 19:00

Betta på odds med bonus

Missa inte att betta på odds med massor av extra bonuspengar som erbjuds dig i samma stund du registrerar ett nytt konto has vart och ett av de nedanstående spelbolagen.

 

*Bet365 Livestreaming
Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.