Liverpool – Chelsea gör upp i Europeiska Supercupen om UEFA Super Cup titeln 2019 som spelas mellan vinnarna i Champions League och Europa League. Super Cup finalen Liverpool – Chelsea visas på TV10 med avspark klockan 21:00 onsdag 14 augusti 2019.

Speltips Liverpool – Chelsea 14 aug

Liverpool får en ny chans på en tidig fotbollstitel denna säsong. Den 4:e augusti förlorade man FA Community Shield mot Manchester City efter en rafflande straffläggning. Nu ska man försöka besegra Chelsea för att bli vinnare i Europeiska Supercupen 2019.

Chelsea fick ingen vidare säsongsinledning när Premier League startade i helgen då man torskade mot Manchester United med hela 4-0. Liverpool vann sin premiärmatch i ligan mot Norwich med 4-1. I den matchen gjorde anfallsstjärnan Salah ett av målen och ser ut att gå emot en ny succésäsong. Vi tror han återigen kan blixtra till och näta mot Chelsea idag.

Match: Liverpool – Chelsea (Fotboll: Europeiska Supercupen 2019)
Spelplats: Vodafone Park i Istanbul (kapacitet: 41 903 åskådare)
Speltips: Mohamed Salah (Liverpool) gör mål i matchen
Odds: 2.12 @ Unibet: 500 % Bonus upp till 500 kr
Insats: Medel
Datum: 2019-08-14 (onsdag 14 augusti)
Avspark: 21:00
TV-kanal: TV10

Los Angeles Galaxy – FC Dallas Live Stream & Tips 15 Aug