Se MLS fotboll med Zlatan Ibrahimovic i matchen Los Angeles Galaxy – FC Dallas Live stream och följ gärna vårt speltips inför drabbningen denna tidiga torsdagsmorgon 15 augusti 2019. Du kan alltså både streama och spela odds live på Los Angeles Galaxy – FC Dallas med Zlatan på både Unibet TV.

LA Galaxy – FC Dallas Live Stream 15/8

Zlatan Ibrahimovic skapar rubriker var han än är, så även i USA och fotbollsligan MLS. Ena stunden briljerar han på ett spektakulärt sätt med bollen på en fotbollsplan och i andra stunden dyker han upp i världens all media för uppmärksammade uttalanden eller andra saker som upprör. Oavsett är Zlatan en person som vi svenskar i stor utsträckning älskar och vars matcher vi vill se på.

Bästa och absolut billigaste alternativet att få se Zlatan göra mål i MLS är att via MLS live stream hos Unibet. Det är enkelt och går snabbt att logga in på Unibet. För att sedan kunna streama Zlatans matcher i MLS live ska du bara se till att ha lite småpengar på unibetkontot. Samtidigt som du registrerar dig får du ett kanonerbjudande om att öka på dina pengar femfaldigt via deras generösa 500% bonus. Detta innebär, om du antar erbjudandet, att du automatiskt i så fall har pengar på spelkontot vilket ger dig fri stream så länge lite pengar står kvar på kontot.

Till Unibet TV här!

MLS Torsdag 15 Augusti 2019

01:30 Orlando City – Sporting Kansas City
02:00 Minnesota United – Colorado Rapids
04:00 Real Salt Lake – Seattle Sounders
04:30 Los Angeles Galaxy – FC Dallas
05:00 Portland Timbers – Chicago Fire

Tips LA Galaxy – FC Dallas kl. 04:30

Los Angeles Galaxy med superfixstjärnan Zlatan Ibrahimovic i laget är lite oberäkneliga på fotbollsplanen. De varvar enastående prestationer med riktiga plattmatcher mot normalt sämre motstånd. Inför nattens (torsdagsmorgonens) match mot FC Dallas har LA Galaxy förlorat sina tre senaste matcher. Trots det ligger LA Galaxy femma i MLS tabellen, en poäng före tabellsjuan FC Dallas, och har en match mindre spelad.

Efter två raka storförluster så såg man ändå en liten ljuspunkt i LA Galaxys förlustmatch (2-1) senast på bortaplan mot DC United. Laget spelade hyfsat bra och Zlatan slog nytt MLS rekord i antalet skott på mål i en och samma match. Tyvärr hjälpte inte det men vi som följt Zlatan genom åren vet att han sällan går mållös flera matcher i rad och särskilt inte när han verkar ha siktet på mål inställt. Vi tor starkt på att Zlatan nätar i matchen mot FC Dallas!

Match: Los Angeles Galaxy – FC Dallas (Fotboll: MLS)
Spelplats: Dignity Health Sports Park i Carson, Los Angeles (kapacitet: 27 000 åskådare)
Speltips: Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) gör mål i matchen
Odds: 1.68 @ Unibet: 500 % Bonus upp till 500 kr
Insats: Medel
Datum: 2019-08-15 (torsdag 15 augusti)
Avspark: 04:30
Live Stream: Unibet TV