bet365

Du erbjuds här via mobil, padda eller dator se på Athletic Bilbao – Barcelona Live stream plus ett hett oddstips inför La Liga starten fredag 16 augusti 2019.

Så var det då dags för La Liga säsongen 2019/2020 att starta upp, och som den gör det! Regerande spanska mästarna FC Barcelona vann överlägset La Liga föregående säsong och tar sig i första omgångens allra första match an fjolårsåttan Athletic Bilbao.

Fredagens bästa fotbollstream 16/8

20:30 Bayern München – Hertha Berlin (Bundesliga)
20:45 Lyon – Angers (Ligue 1)
21:00 Athletic Bilbao – Barcelona (La Liga)

Alla ovanstående matcher sänds live direkt inne på Unibet i mobil, platta och dator.

Ath. Bilbao – Barcelona Live Stream

Följ ditt favoritlag i La Liga och alla andra spännande matcher mellan de spanska storlagen under säsongens alla fotbollsmatcher. I Sverige finns det många som håller på FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid eller någon annan La Liga klubb. Utan problem kan du streama La Liga live i alla dina skärmenheter utan några som helst tvång. Se bara till att vara inloggad på Unibet och ha pengar på ditt spelkonto där för att tillgängliggöra live streaming tjänsten. Nu tar vi tillfället i akt och tittar på Athletic Bilbao – Barcelona Live stream på Unibet medan vi samtidigt spelar liveodds på samma spelbolag.

TILL UNIBET >>

Speltips Athletic Bilbao – Barcelona 16 aug

Athletic Bilbao gjorde riktigt bra ifrån sig förra säsongen och slutade på åttonde plats i La Liga. Man missade med extremt liten marginal Europacup spel denna säsong. Det vill man förstås ändra på och har definitivt målet att tillskansa sig en Europa League plats. För att ta chansen att göra det måste man man bli sämst sexa i La Liga. Inför La Liga starten mot Barcelona idag fredag så har Athletic Bilbao spelat bra under försäsongen och målskyttet ser det inte ut att vara några problem med alls.

Lionel Messi var som återigen en av förgrundsfigurerna under La Liga säsongen 2018/2019 precis som vanligt. Han fortsätter att producera mål och målgivande passningar i en aldrig sinande ström för sitt kära Barca. Fjolåret slutade med att Messi vann skytteligan överlägset med 36 gjorda mål. 15 före anfallskollegan Luis Suárez och Real Madrids Karim Benzema som båda delade andraplatsen bland målskyttar. Messi vann också assistligan tillsammans med Pablo Sarabia i Sevilla. Snacka om att leverera gång på gång! Och vi förväntar oss knappast något mindre den kommande säsongen. Dock får vi se om Messi kan vara Barca behjälplig i premiäromgången mot Athletic Bilbao då han varit lätt skadad sista veckorna.

Match: Athletic Bilbao – Barcelona (Fotboll: La Liga)
Spelplats: Estadio San Mamés i Bilbao (kapacitet: 53 289 åskådare)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.73 @ Betfair: 100 % Bonus upp till 1000 kr
Insats: Medel
Datum: 2019-08-16 (fredag 16 augusti)
Avspark: 21:00
Live StreamUnibet TV