CHL omgång 2 säsongen 2019/2020 innefattar söndagen den 1/9 såväl match för Frölunda Indians, Skellefteå AIK och Djurgården IF. Vi behöver väl inte nämna ännu en gång att du kan streama och spela live under Champions Hockey League  matcherna direkt hos flera av spelbolagen som Bet365, Unibet och NordicBet.

Streama CHL söndag 1 september

Alla matcherna i CHL visas på Bet365, Unibet och NordicBet via live streaming i alla dina skärmenheter var du än befinner dig så länge du är inloggad och pengar finns på bettingkontot.

16:00 Frölunda (Sverige) – Mountfield HK (Tjeckien)
16:00 Skellefteå (Sverige) – Grenoble (Frankrike)
16:00 Yunost Minsk (Vitryssland) – Trinec (Tjeckien)
17:00 Cardiff (Storbritannien) – Graz 99ers (Österrike)
17:00 Tychy (Polen) – Adler Mannheim (Tyskland)
18:00 Kärpät (Finland) – Bern (Schweiz)
18:00 Pelicans (Finland) – Lausanne (Schweiz)
19:30 Vienna Capitals (Österrike) – Djurgården (Sverige)

Speltips Skellefteå – Grenoble 1/9

Skellefteå påbörjade sitt CHL äventyr säsongen 2019/2020 i förrgår med att vinna över Bern. Segern satt dock hårt inne och matchen kunde avgöras först efter straffar. Efter att de två första perioderna slutat resultatlösa fick vi se en smärre målexplosion i den tredje där hela fyra mål sköts in i målburarna. Då Skellefteå och Bern stod för två mål vardera blev det efter en resultatlös förlängningsperiod alltså straffar som fick skilja lagen åt.

Grenoble ligger sist i den fyra lag stora CHL grupp E. Detta efter att finska Kärpät vann i fredags med 3-1 över dem. I och med detta leder Kärpät gruppen före Skellefteå, Bern och Grenoble. Därför bör Skellefteå vinna sin hemmamatch mot den förmodade slagpåsen Grenoble för att hugga en av de två förstaplatserna som sedermera innebär en slutspelsplats. Vi tror på många gjorda mål mellan Skellefteå och Grenoble och spelar ”totalt över 5.5 mål i matchen” till oddset 1.74 @  Betsson och NordicBet.