Streama och spela live på US Open tennis 2019 och dagens åttondelsfinaler 2 september med bl.a. matchen Marin Cilic – Rafael Nadal. Matchtipset vi delger här nedan har spansk rödgul färgsättning.

US Open Live Stream 2 Sep 2019

Se världens bästa tennisspelare göra upp om US Open titeln 2019 via live streaming i mobil, padda eller dator på  Bet365 och/eller Unibet. Logga in och ha pengar insatt på spelkontot hos något av dessa spelbolag så är det fritt fram att streama tennis live var du än befinner dig.

17:00 Marin Cilic (Kroatien) – Rafael Nadal (Spanien)
17:00 Gael Monfils (Frankrike) – Pablo Andujar-Alba (Spanien)
17:00 Andrey Rublev (Ryssland) – Matteo Berrettini (Italien)
17:00 Alexander Zverev (Tyskland) – Diego Sebastian Schwartzman (Argentina)

Speltips Marin Cilic – Rafael Nadal 2/9

När nu åttondelsfinalerna i US Open ska spelas tycker jag det börjar bli riktigt intressant. I det här läget av tennisturneringen är det oftast högt ATP-rankade tennisspelare som möts. Dagens match Marin Cilic – Rafael Nadal är ett bra exempel på sådana matcher man kan få njuta av, både gällande streaming och liveoddsspel.

Att streama matchen är självklart för oss på Svenskt Spel och även spela liveodds under matchen samtidigt. Men för att göra matchen än mer spännande väljer vi att tippa ett förhandsodds på matchen vilket även får bli vårt speltips idag.

US Open tipset 2/9: Rafael Nadal vinner i tre raka set över Marin Cilic (Under 3.5 set) till oddset 1.75 @ Unibet här.