Inatt spelar spanjoren världstvåan Rafael Nadal kvartsfinal i US Open 2019 mot argentinaren Diego Schwartzman 21:a på ATP-rankingen. Världsettan Novak Djokovic fick ge upp tidigare i turneringen mitt under en match på grund av skada så nu är troligtvis Roger Federer det största kvarvarande hotet mot en ny Grand Slam titel.

Streama Tennismatcherna Live

Alla matcher i US Open går att streama och spela på live i mobilen, paddan eller datorn på Bet365 och Unibet. Logga in och ha pengar insatt på spelkontot hos något av dessa spelbolag så är det fritt fram att streama tennis live var du än befinner dig.

US Open Tennis 4/9

02:30 Roger Federer (Schweiz) – Grigor Dimitrov (Bulgarien)
17:00 Matteo Berrettini (Italien) – Gael Monfils (Frankrike)

US Open Tennis 5/9

02:30 Diego Sebastian Schwartzman (Argentina) – Rafael Nadal (Spanien)

Speltips Schwartzman – Nadal

Vi känner en stor övertygelse om att formstarka Rafael Nadal besegrar Diego Schwartzman i tre raka set (Under 3.5 set) till oddset 1.56 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-09-04 kl. 08:23 men kan komma att ändras.