Luleå HF och Djurgårdens iF är fredagens svenska bidrag i de CHL drabbningar som äger rum 6 september 2019. Luleå Hockey möter tyskt motstånd i Augsburger Panther på bortais medan Djurgårdens IF välkomnar österrikiska Vienna Capitals på Hovet i Stockholm.

Ta tillfället i akt och streama samt spela liveodds under Champions Hockey League matcherna direkt hos flera av spelbolagen som Bet365Unibet och NordicBet när du är inloggad med pengar på spelkontot.

Streama CHL Live 6/9

Varenda CHL match går att streama live direkt på Bet365Unibet och NordicBet i alla dina skärmenheter var du än befinner dig så länge du är inloggad och pengar finns på bettingkontot. Detta innebär att du kan se hockeymatcherna i exempelvis mobilen, datorn, din iPad eller annan läsplatta oavsett om du är hemma eller på resande fot. Behöver väl inte säga att spel på liveodds under matchernas gång är perfekt underhållning när man streama matcherna live, allt på samma ställe hos respektive spelbolag.

Fredagens CHL-spelschema:

18:00 Augsburger Panther (Tyskland) – Luleå HF (Sverige)
18:00 Djurgårdens IF (Sverige) – Vienna Capitals (Österrike)
18:00 Tappara (Finland) – Klagenfurt (Österrike)
18:00 Trinec (Tjeckien) – Pelicans (Finland)
18:30 Frisk Asker (Norge) – Biel (Schweiz)
19:30 Adler Mannheim (Tyskland) – Tychy (Polen)
19:45 Lausanne (Schweiz) – Yunost Minsk (Vitryssland)

Tabellställning CHL Grupp C

  1. Augsburger Panther, 6:4 i målskillnad, 4 poäng
  2. Luleå, 6:4 i målskillnad, 4 poäng
  3. Belfast, 8:13 i målskillnad, 4 poäng
  4. Liberec, 11:10 i målskillnad, 3 poäng

Speltips Augsburger Panther – Luleå HF

Luleå HF mötte Augsburger Panther för bara drygt en vecka sedan på den egna hemmaisen i Coop Norrbotten Arena. Det blev en nervkittlande match som böljade fram och tillbaka och efter 2-2 vid full tid samt en resultatlös förlängning väntade ett avgörande på straffar. Där drog bortalaget Augsburger Panther det längsta stråt och vann straffläggningen. Nu vill Luleå Hockey ha revansch för nederlaget men vi tror åter på en jämn tillställning ikväll.

Mindre än totalt 2.5 antal mål av bortalaget Luleå under ordinarie tid spelas till oddset 1.96 @ Unibet.