Hockeylördag 7 september 2019 är en dag fylld med CHL live stream hockey och Färjestad BK, Frölunda HC och Skellefteå AIK spelar viktiga gruppmatcher som man kan se och spela på live.

CHL Stream Lördag 7 September

Champions Hockey League finns att streama live direkt på Bet365Unibet och NordicBet. Detta gäller i alla dina skärmenheter var du än befinner dig så länge du är inloggad och pengar finns på bettingkontot. Bäst av allt kanske är att hockeymatcherna kan ses i exempelvis mobilen, datorn, din iPad eller annan läsplatta oavsett om du är hemma eller på resande fot. Behöver väl inte säga att spel på liveodds under matchernas gång är perfekt underhållning när man streamar matcherna live, allt på samma ställe, hos respektive spelbolag.

14:15 Ban. Bystrica (Svk) – Färjestad (Swe)
17:00 Bern (Sui) – Kärpät (Fin)
17:00 Mountfield HK (Cze) – Frölunda (Swe)
18:00 Hameenlinna (Fin) – Zug (Sui)
18:00 Rungsted (Den) – Plzen (Cze)
19:15 Graz 99ers (Aut) – Cardiff (Gbr)
19:30 Grenoble (Fra) – Skellefteå (Swe)
19:45 Ambri-Piotta (Sui) – München (Ger)

Speltips Grenoble – Skellefteå 7/9

Finska Kärpät leder CHL Grupp E på 7 poäng före i tur och ordning Skellefteå 4p, Bern 4p och Grenoble 3p. Om det inte vore för Skellefteå AIK’s hemmaförlust 1-2 mot gruppjumbon Grenoble för en vecka sedan skulle vi med stor säkerhet satt en tvåa på tipset i denna match. Men nu blir vi något mer osäkra. Vi tror att det precis som i förra mötet på en målsnål tillställning.

Totalt under 5.5 mål i matchen Grenoble – Skellefteå spelas till oddset 1.88 @ NordicBet.