Titta på gratis CHL live stream 2019 och dagens matcher söndag 8 september (8/9) med Luleå och Djurgården som möter Liberec respektive Tychy. Hockeytipset blir ett spel på Luleås bortamatch mot tjeckiska Liberec.

CHL Stream Söndag 8 September

Champions Hockey League 8/9 finns att streama live direkt på LeoVegasUnibet och NordicBet. Detta gäller i alla dina skärmenheter oavsett var du befinner dig så länge du är inloggad och pengar finns på bettingkontot. Bäst av allt kanske är att hockeymatcherna kan ses i exempelvis mobilen, datorn, din iPad eller annan läsplatta var sig du är hemma eller på resande fot. Rekommenderar att spela på liveodds under matchernas gång vilket höjer underhållningsfaktorn ett par snäpp när man streamar matcherna live, allt på samma ställe, hos respektive spelbolag.

Söndagens CHL matcher 8/9:

14:00 Liberec (Cze) – Luleå (Swe)
15:00 Djurgården (Swe) – Tychy (Pol)
15:45 Lausanne (Sui) – Pelicans (Fin)
16:00 Adler Mannheim (Ger) – Vienna Capitals (Aut)
17:00 Augsburger Panther (Ger) – Belfast (Gbr)
17:00 Trinec (Cze) – Yunost Minsk (Blr)
18:00 Tappara (Fin) – Biel (Sui)
18:30 Frisk Asker (Nor) – Klagenfurt (Aut)

Liberec – Luleå tipset

Oddset för hemmavinst respektive bortavins i dagens match i Champions Hockey League mellan Liberec från Tjeckien och Luleå från Sverige är snarlika varandra. Så jämnt förväntas alltså mötet bli. Vi på Svenskt Spel föredrar att lägga vårt spel på att Luleå går segrande ur striden i hockeyrinken till ett odds på 2.48 som erbjuds hos både LeoVegas och Unibet.