c more

Fotbolls-EM kval söndag 8 september 2019: Sverige – Norge Live stream, TV-kanal samt ett speltips erbjuds här inför det skandinaviska glödheta mötet som kickar igång 20:45.

Sverige – Norge Live Stream 8/9

C MORE livesänder Sverige – Norge på valfri skärmenhet som tex i din mobil eller padda var du än ligger, sitter står eller går. När du ändå väljer att registrera dig på C More ska du veta att du kan streama massor av annan sport, filmer och serier så du lär definitivt inte lida brist på underhållning framöver!

SE MATCHEN HÄR >>

EM-kval fotboll söndag 8 september

Fyra team brödragrannar går upp i fotbollskamp denna söndag 8/9 vara Sverige möter Norge, Danmark gästar Georgien och Finland tar emot Italien.

15:00 Armenien – Bosnien-Hercegovina
18:00 Georgien – Danmark
18:00 Rumänien – Malta
18:00 Schweiz – Gibraltar
20:45 Finland – Italien
20:45 Grekland – Liechtenstein
20:45 Spanien – Färöarna
20:45 SverigeNorge

Tippa odds på Sverige – Norge

Nu gäller det kära svenska fotbollsvänner! En EM-biljett kan stå på spel idag i Sveriges möte med Norge. Vi hoppas på en fantastiskt stor fotbollspublik på Friends Arena ikväll med mycket blå-gula färger som inramning kring landskampen. Tabelläget i EM-kval Grupp F avslöjar varför den här matchen mellan Sverige och Norge är så väldigt viktig. Spanien leder gruppen på maximala 15 poäng efter fem spelade omgångar. Sverige ligger tvåa på 10p med Norge närmast efter sig på 8p. Därefter har vi Rumänien 7p, Malta 3p och Färöarna 0p.

Viktiga poäng står på spel

Så om vi betänker att Spanien inte är något som vi kommer kunna rå på, trots att det återstår fem omgångar att spela in poäng på, så är det andraplatsen alla övriga lag slåss om. Vinner Sverige mot Norge idag tar vi därmed ett stort kliv mot Fotbolls-EM 2020. Men att det kommer bli enkelt att lira in 3 nya poäng mot Norge är det nog inte många som tror. Särskilt om man har förra kvalmötet på Ullevål Stadion i Oslo i färskt minne. Norge chockade oss lite genom att ta ledningen med 2-0 innan det svenska maskineriet kom igång på allvar. Tre svenska mål i rask följd och ledning med 3-2 grusades tyvärr i den sjunde övertidsminuten då Norge med matchens sista spark kvitterade till 3-3. Nu är det Sverige som spelar inför hemmapublik och Alexander Isak samt Robin Quaison visade häromdagen mot Färöarna att målformen finns hos våra anfallare. Marcus Berg kanske inte är i målslag men bidrar mycket till att öppna upp ytor åt övriga medspelare. Visst ska Sverige slå Norge! Tipset blir svensk vinst mot Norge till oddset 2.02 @ Betsson.

Spela på fotboll med bonuspengar

Spela odds på fotboll och EM-kvalet med bonuspengar som du får när du blir ny medlem hos spelbolagen. Du registrerar dig gratis hos dem alla och får bonuspengarna på din första insättning. Nu hejar vi fram Sverige till vinst för tre nya kvalpoäng och samtidigt då kamma in en oddsvinst vilket ger nya färska pengar in på kontot.