c more

Tisdag 10 september 2019 är en särdeles sjysst dag som bjussar oss på Sverige – Irland Live Stream i U21 EM-kvalet. I och med dagens match inleder Sverige gruppkvalet till U21-EM. Motståndaren Irland har redan spelat två matcher och vunnit bägge, mot Luxemburg 3-0 och Armenien 1-0. Speltipset skrivs trots det i blågula färger!

Sverige – Irland U21 Live Stream 10/9

C MORE livesänder U21-EM kvalmatchen Sverige – Irland på valfri skärmenhet som tex i din mobil eller padda var du än ligger, sitter står eller går. När du ändå väljer att registrera dig på C More ska du veta att du kan streama massor av annan sport, filmer och serier så du lär definitivt inte lida brist på underhållning framöver!

SE MATCHEN HÄR >>

Streama U21 EM-kvalet 10/9

Många av dagens U21 matcher finns att streama live. Åtta av dem streamas på Unibet medan Sverige – Irland sänds på C MORE.

15:00 Kazakstan – Israel
16:00 Nordmakedonien – Färöarna (Streama på Unibet)
16:30 Grekland – Litauen
17:30 Ukraina – Malta (Streama på Unibet)
18:00 Finland – Nordirland (Streama på Unibet)
18:00 Polen – Estland (Streama på Unibet)
18:30 Azerbaijan – Georgien (Streama på Unibet)
18:30 Danmark – Rumänien
18:30 Italien – Luxemburg
18:30 Liechtenstein – Schweiz (Streama på Unibet)
18:30 Sverige – Irland (Streama på C MORE)
19:00 Nederländerna – Cypern
19:00 Serbien – Lettland (Streama på Unibet)
19:00 Vitryssland – Portugal
19:30 Bulgarien – Ryssland
19:45 Spanien – Montenegro (Streama på Unibet)
20:00 Belgien – Bosnien-Hercegovina
20:00 Kroatien – Skottland
20:00 Wales – Tyskland

Oddstipset Sverige – Irland 10 sep

Precis som vi skrev i inledningen så har Irland redan gjort sig varma i EM-kvalkläderna när de möter våra svenska grabbar i sin första gruppmatch. Island har tagit ledningen i U21-EM kvalgrupp 1 med två raka segrar före Irland som segrat i lika många men med något sämre målskillnad. Slagpåsar har här Armenien och Luxemburg fått agera som. Italien och Sverige är gruppens enda lag som ännu inte spelat någon match innan denna tisdag 10 september. Sveriges herrlandslag fick ”bara” oavgjort 1-1 i gårdagens viktiga hemmamöte med Norge men idag får Sverige en liten revansch när vi vinner över de gästande irländarna. Tipset blir svensk seger över Irland till oddset 1.65 @ Unibet.

Spela på U21-fotboll med pengabonus

Spela odds på fotboll och U21 EM-kvalet med bonuspengar som du får när du blir ny medlem hos spelbolagen. Du registrerar dig gratis hos dem alla och får bonuspengarna på din första insättning. Nu hejar vi fram Sverige till vinst mot Irland för tre kvalpoäng och samtidigt då kamma in en oddsvinst vilket ger nya färska pengar in på kontot.