Ställ klockan på ringning inatt om du precis som mig själv vill se Zlatan fortsätta sin målorgie i MLS när nu hans Los Angeles Galaxy möter Colorado Rapids med matchstart kl. 03:00 onsdag natt eller tidig torsdagsmorgon som kanske är mer rätt att säga. Colorado Rapids – Los Angeles Galaxy Live stream finns att se på Unibet om du är inloggad och har lite småpengar på spelkontot.

Streama MLS torsdag morgon 12/9

Är du sugen på att titta på fotboll inatt kan du glädja dig åt att kunna streama alla nattens matcher från MLS i direktsändning på Unibet ända från kl. 01:00 fram till ungefär kl. 05:15 då morgonens sista spark är gjord. Men visst är det LA Galaxy och Zlatan Ibrahimovic som lockar allra mest.

01:00 New York City – Toronto FC
02:30 Houston Dynamo – Minnesota United
03:00 Colorado Rapids – Los Angeles Galaxy
03:30 Real Salt Lake – San Jose Earthquakes

TILL UNIBET >>

För att streama sport på Unibet måste du vara inloggad samt att pengar måste finnas på ditt spelkonto hos spelbolaget för att live streaming ska bli tillgängligt.

Speltips Rapids – Galaxy

Zlatan har gjort mål i sina fyra senaste MLS matcher för LA Galaxy och i dem producerat totalt sju stycken strutar. Det finns mycket som talar för att Zlatan, som är i en fantastisk form, återigen gör mål. Synd för honom är att LA Galaxy som lag inte befinner sig i samma fina form. Men vi får trösta oss med att gång på gång få avnjuta Zlatan göra snygga mål. Och vi har flera gånger tidigare kammat hem fina spelpengar på Zlatans pålitliga målskytte. Oddset för att Zlatan gör mål inatt ligger för närvarande på 1.78 @ Unibet.