Oj vilka toppmatcher i Allsvenskan vi bjuds på denna söndag 15 september 2019. Hammarby – IFK Göteborg, Häcken – AIK och Malmö FF – IFK Norrköping är matcherna som innebär att sex av de sju lagen i toppen av Allsvenskan är i farten i de tre matcherna som spelas. Ligaledaren Djurgården möter Helsingborg imorgon kväll. Läs gärna vårt speltips Hammarby – IFK Göteborg längre ner i inlägget.

c more

Streama Allsvenskan

Streama Allsvenskan 2019 live på C More i exempelvis mobilen, datorn, paddan eller tv’n i hög HD kvalitet var helst du befinner dig! C More har ett väldans stort sportutbud via live streaming så gå in och kolla vilket sportutbud som passar just dig bäst att streama online.

Till C MORE här –>>>

Fotbollsschemat Söndag 15 Sep

Lördagens fantastiska fotbollsmöten följs idag upp av ytterligare kanonmatcher!

SVERIGE: Allsvenskan 15/9

15:00 Hammarby – IFK Göteborg
15:00 Häcken – AIK
17:30 Malmö FF – IFK Norrköping
Läs: Allsvenskan Live Stream

ENGLAND: Premier League 15/9

15:00 Bournemouth – Everton
17:30 Watford – Arsenal
Streama på Viaplay

ITALIEN: Serie A 15/9

12:30 Genoa – Atalanta
15:00 Brescia – Bologna
15:00 Parma – Cagliari
15:00 Spal – Lazio
18:00 AS Roma – Sassuolo
20:45 Verona – AC Milan
Läs: Serie A Live Stream

SPANIEN: La Liga 15/9

12:00 Eibar – Espanyol
14:00 Alaves – Sevilla
16:00 Celta Vigo – Granada
18:30 Valladolid – Osasuna
21:00 Betis – Getafe
Läs: La Liga Live Stream

TYSKLAND: Bundesliga 15/9

15:30 Hoffenheim – Freiburg
18:00 Paderborn – Schalke
Läs: Bundesliga Live Stream

FRANKRIKE:Ligue 1 15/9

15:00 Nantes – Reims
17:00 St. Etienne – Toulouse
21:00 Monaco – Marseille
Läs: Ligue 1 live stream

SVERIGE: Superettan 15/9

15:00 Brage – Dalkurd
17:30 Norrby – Varberg
Läs: Superettan Live Stream

Speltips Hammarby – Göteborg 15/9

Tabellfemman Hammarby IF välkomnar ligasexan IFK Göteborg för en kamp om extraordinärt viktiga poäng i toppstriden av Allsvenskan. Och eftersom det är två ytterligare toppmöten i Allsvenskan idag så förstår alla vilken betydelsefull söndag detta är. Det kan visa sig i slutändan att det är helt avgörande poäng som det spelas om just idag.

Hammarby såg så otroligt starka ut och hade inte förlorat på åtta allsvenska matcher i sträck, varav sju segrar, när de i förra omgången fick spö av IFK Norrköping med 2-0. Men IFK Göteborg är faktiskt ännu bättre då de inte förlorat en enda match sedan den 1:e juni när man torskade hemma mot Örebro med 0-1. Ska änglarna mäkta med den elfte raka matchen utan att förlora? En vinnare vågar vi icke sia om men vi inhyser stort hopp till att vi får se båda lagen göra mål. Oddset för ett BLGM spel ligger i detta nu på 1.65 @ ComeOn.

Allsvenskans spelbonusar

Spela odds på all fotboll inklusive Allsvenskan med feta bonuspengar som du får när du blir ny medlem hos spelbolagen. Du registrerar dig gratis hos dem alla och får bonuspengarna på din första insättning.