Inte särskilt mycket fotboll av större intresse att titta och spela på denna måndag 23/9 men glada är vi ändå för att vi har Bundesliga mötet Wolfsburg – Hoffenheim att se fram emot. Matchstart sker kl. 20:30 och Unibet livesänder matchen direkt på deras hemsida via live streaming vilket är tillgängligt för dig om du är inloggad och har lite pengar på spelkontot.

Speltips Wolfsburg – Hoffenheim

Wolfsberg har hakat på topplagen såhär i inledningen av Bundesliga säsongen med sina två vinster och två oavgjorda på de fyra första omgångarna. Hoffenheim har hittills en vinst, en oavgjord och två inkasserade förluster. Fastän Wolfsberg ilett säsongen väldigt bra med fint spel så tycker vi oddset 2.01 är riktigt högt för hemmaseger @ Betsson och NordicBet som blir vårt tips på spel denna första veckodagsafton.